Λευκός Οίκος: Στην πτέρυγα που βρίσκεται το οβάλ γραφείο βρέθηκε η κοκαΐνη

Στην πτέρυγα που βρίσκεται το οβάλ γραφείο βρέθηκε η κοκαΐνη που εντοπίστηκε στον Λευκό Οίκο, προκαλώντας συναγερμό στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Η «λευκή σκόνη» βρισκόταν στη ντουλάπα του δωματίου που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι ως χώρο αποσκευών, σύμφωνα με το CBS News.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Άντονι Γκουλιέλμι είχε αρνηθεί να κατονομάσει το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σκόνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση

της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, προτίθεται να εξετάσει πώς η ουσία έφτασε στη δυτική πτέρυγα. Η έρευνα θα περιλαμβάνει την εξέταση υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και αρχεία καταγραφής εισόδου στο κτίριο για να διαπιστωθεί ποιος μπορεί να είχε πρόσβαση στους χώρους όπου βρέθηκε η κοκαΐνη.

Η ύποπτη λευκή σκόνη ανακαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής από αξιωματικούς της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ που πραγματοποιούσαν περιπολία στο κτίριο. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε εκκένωση, ενώ ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον Λευκό Οίκο.

Νωρίτερα, η New York Post έγραψε ότι λίγο πριν την ανακάλυψη της σκόνης, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, γνωστός για συμμετοχή σε σκάνδαλα ναρκωτικών και διαφθοράς, βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί πρέπει να πετάτε πάντα Τετάρτη και ποτέ αργά το βράδυ

Κολοσσαίο: «Δεν ήξερα ότι ήταν αρχαίο μνημείο» ισχυρίζεται ο τουρίστας που το βανδάλισε

HΠΑ: Μια γυναίκα νεκρή από επίθεση αλιγάτορα ενώ έκανε βόλτα με τον σκύλο της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα