Λιάγκας για Μαρίνα Σάττι: «Μήπως την τάπα να τη βάλει στο στόμα της» (Video)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πλατό του Πρωινού όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ της εκπομπής ειπώθηκε ότι η τραγουδίστρια απάντησε στην κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες με μια φωτογραφία που απεικονίζει μια… τάπα!

Αν αυτό που ήθελε να πει η Μαρίνα Σάττι είναι να το «βουλώσουν» όσοι κάνουν κριτική είπε ο Γιώργος Λιάγκας, τότε «η τάπα θα έπρεπε να μπει στο στόμα της», καθώς «εξέφρασε ως μη όφειλε την πολιτική της θέση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα».

Τότε

τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη, επισημαίνοντας ότι η φωτογραφία με την τάπα που πόσταρε στα social media μπορεί απλά να αναφέρεται στο νέο της κομμάτι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο παρουσιαστής τόνισε ότι αποσύρει τις δηλώσεις του.

Ωστόσο, όταν αμέσως μετά η Φωτεινή Πετρογιάννη υποστήριξε ότι η Μαρίνα Σάττι δέχεται bullying τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, τονίζοντας ότι συχνά κάποιοι ονομάζουν την κριτική «bullying».

Ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους, ξέσπασε τότε ένας πρωτοφανής καβγάς με αλλεπάλληλα βέλη να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Ο έντονος διάλογος Λιάγκα – Πετρογιάννη

Φ.Π. Διαφωνείς ότι η Μαρίνα Σάττι δέχτηκε ένα είδος bullying αυτές τις μέρες;

Γ.Λ. Δεν έγινε κανενός είδους bullying. Αυτό το λες εσύ. Νομίζω ότι κάποιες κυρίες σαν εσένα στην τηλεόραση, είσαι μία εξ αυτών, έχετε αλλοιώσει την έννοια του bullying στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που υφίστανται πραγματικό bullying, να μην τολμούν να βγουν και να το πουν.

Φ.Π. Με έβαλες σε ένα σακί με μια κριτική την οποία δεν την αποδέχομαι.

Γ.Λ. Έχετε χάσει την έννοια του bullying.

Φ.Π. Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που την βρίζουν όλες αυτές τις μέρες. Δεν είσαι μόνο εσύ, ο Τάσος…

Γ.Λ. Εσύ φταις σε αυτό γιατί είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social media. Εγώ τα απαξιώνω πλήρως. Θεωρώ ότι είναι σαν τα πρόβατα που πάνε μπεεε το ένα πίσω από το άλλο.

Φ.Π. Με είπες πρόβατο.

Γ.Λ. Δεν σε είπα πρόβατο. Είπα σαν τα πρόβατα στα social που πάνε το ένα πίσω από το άλλο. Μην κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, που αλλάζεις αυτό που λέω. Είπα ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social. Πρόβατο δεν σε είπα ποτέ. Για μία ακόμα φορά παραποιείς τα λόγια μου για να κάνεις δική σου ατζέντα και να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Τέλος σε αυτό! Δεν το ανέχομαι πια!

Φ.Π. Εγώ παραποιώ τα λόγια σου;

Γ.Λ. Βεβαίως. Δεν το ανέχομαι πια. Το κάνεις συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις δήθεν αντίδραση επειδή χασμουριέσαι κι όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ τα μαζεύεις» (Video)

Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντική «απόδραση» στη Μύκονο – Η βόλτα με το σκάφος και ο ξέφρενος χορός της τραγουδίστριας (Video)

Νίκος Γαλανός για Μάρω Κοντού: «Βγαίνουμε αλλά δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκας, Μαρίνα Σάττι, Μήπως, Video,liagkas, marina satti, mipos, Video