Λονδίνο: Πρεμιέρα για την παράσταση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ – Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών»

Πρεμιέρα στο λονδρέζικο θέατρο Savoy Theatre είχαν η πρωταγωνίστρια του Sex and the City Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ με το θεατρικό έργο «Plaza Suite».

Σύμφωνα με το Hello, το διάσημο ζευγάρι μετέφερε μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο Μπρόντγουεϊ το διάσημο έργο που γράφτηκε το 1968

από τον Νιλ Σάιμον. Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με Tony, Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ και οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 13 Απριλίου.

Sarah Jessica Parker reunites with SATC co-star at Plaza Suite's starry night in London https://t.co/tzFMN5hQYC

— HELLO! (@hellomag) January 29, 2024

Το έργο το οποίο περιγράφεται ως «μία πνευματώδης εξερεύνηση της αγάπης και του γάμου» ακολουθεί τρία διαφορετικά ζευγάρια που κάνουν check-in στην σουίτα 719 του ξενοδοχείου Plaza.

Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick in London. pic.twitter.com/LQu64yEnIU

Sarah Jessica Parker (@SJP_Daily) January 15, 2024

Μετά την παράσταση ακολούθησε ένα πάρτι γεμάτο αστέρια, με τον συμπρωταγωνιστή της σταρ από το «Sex and the City», Μάριο Καντόν να δίνει το παρών, όπως επίσης οι Τζέρεμι ‘Αιρονς , Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ντέιβιντ Τένναντ, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Τζόελι Ρίτσαρντσον μεταξύ άλλων.

Η Πάρκερ τράβηξε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα που επέλεξε με χρυσές και ασημένιες παγιέτες δια χειρός Τζένη Πάκμαν.

Exclusive first look at Matthew Broderick and @sarahjessicaparker in #PlazaSuiteTheShow, performing together in London’s West End.

: @brennerphotos pic.twitter.com/Nqbmlv2MeP

Plaza Suite UK (@plazasuiteuk) January 26, 2024

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου Μαρίσα Ουάλας κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από φωτογραφίες καθώς και το τρυφερό φιλί της Πάρκερ στον σύζυγό της στο φινάλε της παράστασης.

I can die happy now! I have finally met the Queen at Sarah Jessica Parker @SJP you and Matthew were incredible in @plazasuiteuk go get your tickets now for this amazing play. Blown away! pic.twitter.com/sGPjErCm1A

— Marisha Wallace (@marishawallace) January 29, 2024

«Η πρεμιέρα του «Plaza Suite» ήταν το απόλυτο όνειρο! Επιτέλους συνάντησα τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον υπέροχο σύζυγό και συμπρωταγωνιστή της…ένα έργο του Νιλ Σάιμον που μοιάζει τόσο φρέσκο και επίκαιρο. Πηγαίνετε να αγοράσετε τώρα τα εισιτήρια σας για αυτό το καταπληκτικό έργο. Ξετρελάθηκα», έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης για «Famagusta»: «Μόνο στην σκέψη ότι είναι αληθινές ιστορίες, σηκώνεις τα χέρια ψηλά»

We are the world: Η «μεγαλύτερη βραδιά της ποπ» έρχεται στο Netflix

Αντώνης Καφετζόπουλος για Νταλάρα: «Κάποιοι έδερναν και δημοσιογράφους – Φτηνά τη γλίτωσαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λονδίνο, Πρεμιέρα, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μάθιου Μπρόντερικ – Ποιοι,londino, premiera, sara tzesika parker, mathiou bronterik – poioi