Λος Άντζελες: Επεισόδια μετά την προβολή των βίντεο με τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ (Photos)

Συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων προκάλεσε η δημοσίευση πλάνων, από τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ την 7η Οκτώβρη, που έκανε η Ισραηλινή ηθοποιός Gal Gadot.

Συγκεκριμένα, επεισόδια και εντάσεις έλαβαν χώρα στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης (8/11).

Μάλιστα, αυξημένες ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά την διάρκεια της προβολή σχετικών πλάνων υπό την μορφή ντοκιμαντέρ, την οποία και επιμελήθηκε η ηθοποιός με τίτλο «Μάρτυρες της σφαγής της 7ης Οκτώβρη», η οποία βασίστηκε πλάνα των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων.

Βίντεο

που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν ανθρώπους να υψώνουν ισραηλινές σημαίες και να καβγαδίζουν στους δρόμους με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές, κλωτσώντας και χτυπώντας ο ένας τον άλλον.

Η αστυνομία σχημάτισε κλοιό σε μια προσπάθεια να ελέγξει το πλήθος – και τελικά χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού, σύμφωνα με το ABC 7.

Gal Gadot’s screening of Hamas terror attack film ends in mass brawls between pro-Israel and pro-Palestinian protesters https://t.co/xYaQ3Gnik7 pic.twitter.com/8s4BOGWCZO

New York Post (@nypost) November 9, 2023

Διαβάστε επίσης:

Reuters: Συνάντηση του επικεφαλής της Μοσάντ με τον διευθυντή της CIA και τον πρωθυπουργό του Κατάρ για τους ομήρους της Χαμάς

Πυροβολήθηκε στο πρόσωπο Ισπανός πολιτικός στη Μαδρίτη

Κωνσταντινούπολη: Επίθεση με πέτρες σε ελληνικό σχολείο και εκκλησία, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λος Άντζελες, Επεισόδια, Χαμάς, Ισραήλ Photos,los antzeles, epeisodia, chamas, israil Photos