Λούι Θερού: Ξεκινά podcast σειρά για την περίοδο της καραντίνας

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο βραβευμένος δημιουργός ντοκιμαντέρ, Λούι Θερού εργάζεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως οι περισσότεροι, από το σπίτι και για να βοηθήσει όσους είναι στην απομόνωση ξεκινά την πρώτη του διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση - podcast.

Στο podcast Grounded στο BBC καλεί διάσημους από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

από τους οποίους ήθελε πάντα να πάρει συνέντευξη εστιάζοντας στην προσωπική τους ζωή.

Στο πρώτο επεισόδιο του Grounded, ο Λούι Θερού συζητά με τον Βρετανό δημοσιογράφο, συγγραφέα και δημιουργό ντοκιμαντέρ, Τζον Ρόνσον, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη.

Στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 27 Απριλίου οι δυο τους μιλούν για την επαγγελματική τους αντιπαλότητα και για το πως ο Τζον Ρόνσον περνά τις μέρες του αποκλεισμού στη Νέα Υόρκη.

Σε άλλα επεισόδια ο δημιουργός ντοκιμαντέρ προσκαλεί για συζήτηση τον Βρετανό κωμικό Λένι Χένρι, τον Άγγλο τραγουδιστή-τραγουδοποιό, Boy George και πολλούς άλλους.

«Μου αρέσει πολύ που κάνω αυτές τις συνεντεύξεις. Είναι μια ευκαιρία να μιλήσω με ανθρώπους που θαυμάζω και να έχω σε βάθος συζητήσεις μαζί τους, για τη ζωή τους, την καριέρα τους και τα πιο προσωπικά συναισθήματά τους. Η δημιουργία podcast και ραδιοφωνικής σειράς είναι πολύ διαφορετική από τον συνηθισμένο τρόπο, με τον οποίο εργάζομαι. Και για αυτόν τον λόγο, το βρήκα πολύ διασκεδαστικό και αναζωογονητικό» τόνισε.

Ο Λούι Θερού, ο οποίος έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής, συνεργάστηκε πριν από 20 χρόνια με το BBC 2 για τη σειρά ντοκιμαντέρ «When Louis Met». Σε κάθε επεισόδιο ο Λούι Θερού συνόδευε έναν Βρετανό διάσημο στην καθημερινή του εργασία του και του έπαιρνε συνέντευξη με ερωτήσεις για τη ζωή και τις εμπειρίες του.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

Λούι ΘερούPODCASTΚορωνοϊόςκαραντίναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λούι Θερού, Ξεκινά,loui therou, xekina