Μαγνήτης τηλεθέασης το ματς ΑΕΚ – Άντβερπ στο Mega

Υψηλή συγκέντρωση τηλεθεατών (930.000) κατάφερε η απευθείας μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-Άντβερπ (Αμβέρσας) για το Champions League η οποία απογείωσε τον δείκτη τηλεθέασης στο 9,2%.

Κάλυψη αθλητικού γεγονότος και στην δεύτερη θέση του χθεσινού Top 10. Τον αγώνα κάτω από τα καλάθια μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας- Νέας Ζηλανδίας, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ, είδαν σχεδόν 600.000 τηλεθεατές.

Στην

τέταρτη θέση πλασαρίστηκε η αθλητική εκπομπή “Sport News” της ΕΡΤ1, η οποία μεταδόθηκε με τη λήξη του αγώνα μπάσκετ, και συγκέντρωσε την προσοχή σχεδόν 480.000 τηλεθεατών, της πλειονότητας δηλαδή εκείνων που παρακολούθησαν το ματς. Μεταξύ των δύο «σφήνα» μπήκε το επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου».

Στο «νούμερο πέντε» του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου πλασαρίστηκε το επεισόδιο της σειράς– σε επανάληψη- «Έρωτας φυγάς», η οποία όμως απώλεσε μισή ποσοστιαία μονάδα τηλεθέασης σε σχέση με την Τρίτη.

Η εκπομπή «Pre game» του Mega για τον αγώνα ΑΕΚ-Αμβέρσας αποτέλεσε επιλογή για 402.000 τηλεθεατές.

Τρία δελτία ειδήσεων πλασαρίστηκαν στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης εκ των οποίων το ένα ήταν το μεσημεριανό του Σκάι και δύο του Alpha (το κεντρικό και το δελτίο στη νοηματική). Μέσα σε όλα και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», σταθερή αξία για το Star.

Διαβάστε επίσης:

Σκάι: Πρόγευση από τη σειρά εποχής «Οι Πανθέοι»

«Το Ναυάγιο»: Το πρώτο τρέιλερ για τον ελληνικό «Τιτανικό» (video)

ΕΡΤ3: Νέα τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαγνήτης, ΑΕΚ – Άντβερπ, Mega,magnitis, aek – antverp, Mega