Μαίρη Χρονοπούλου: Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό – Η αποχαιρετιστήρια «γιορτή» στο σπίτι της (Video/Photos)

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου λένε σήμερα γνωστοί και φίλοι της μεγάλης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου η οποία έφυγε από τη ζωή στα 90 της χρόνια έπειτα από ατύχημα που σημειώθηκε στο σπίτι της.

Ντυμένοι στα λευκά, οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στη λαμπερή ηθοποιό, έχουν, ήδη, αρχίσει να συγκεντρώνονται στο σπίτι της στην Παιανία, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωσή της.

Συγκεκριμένα, στις 13:30 η σορός της ηθοποιού θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, ενώ στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου

της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» γράφει η σχετική ανακοίνωση για την τελευταία επιθυμία της, λόγια που η ίδια είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Πρόκειται για μια αποχαιρετιστήρια γιορτή -πολύ μακριά από κηδεία- τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στενή σχέση που τον ένωνε με την αείμνηστη σταρ, ενώ έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη «γιορτή» που θα πραγματοποιηθεί.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια που ήμασταν κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της. Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της. Αισθάνομαι άσχημα που λένε κάποιοι “εγώ ήμουν φίλος της”. Όλοι ήταν φίλοι της. Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός κι αγωνιστικός. Πολύ συχνά, μου έλεγε πως αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει, παρά τα προβλήματα που είχε. Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει. Ήταν ένα φως» είπε ενώ αναφορικά με την αποχαιρετιστήρια γιορτή στην ηθοποιό πρόσθεσε:

«Δεν θα το ονομάσω πάρτι αυτό. Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε ένα πάρτι, αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπως το ήθελε η Μαίρη. Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων.

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενω σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι. Το πάρτι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί για αποχαιρετισμό στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι κι οι θαυμαστές της».

Η άφιξη της σορού στον κήπο του σπιτιού της στην Παιανία

Διαβάστε επίσης:

Πλάκα: Μαχαίρωσαν ανήλικο για να τον ληστέψουν

Κρήτη: Λαγοκέφαλος δάγκωσε και έστειλε στο νοσοκομείο ψαρά

Ηράκλειο: Μεθυσμένες τουρίστριες τα έκαναν άνω κάτω στο αεροπλάνο – Επιτέθηκαν σε επιβάτη, δάγκωσαν αστυνομικό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρη Χρονοπούλου, VideoPhotos,mairi chronopoulou, VideoPhotos