Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα μου στην τηλεόραση – Η Χρονοπούλου μου έλεγε τι πλαστικές να κάνω» (Video)

Στον λόγο για τον οποίο δεν θα ήθελε ποτέ να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις εξήγησε η Μαρία Κανελλοπούλου, επισημαίνοντας ότι -μεταξύ άλλων- φοβάται να εμπιστευτεί τους γιατρούς για θέματα… ομορφιάς!

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4», η ηθοποιός τόνισε, επίσης, ότι δεν μπορεί να σκέφτεται ότι κάποιοι μπαίνουν σε διαδικασία χειρουργείου για αισθητικούς λόγους όταν γνωρίζει ότι άλλοι βρίσκονται στα χειρουργικά κρεβάτια παλεύοντας για τη ζωή τους.

Αναφερόμενη δε, στη συνεργασία που είχε με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου,

η Μαρία Κανελλοπούλου κάνει λόγο για μια πολύτιμη εμπειρία, ενώ αποκαλύπτει ότι η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου της είχε προτείνει -ουκ ολίγες φορές- να την πάει η ίδια σε πλαστικό χειρουργό ώστε να βελτιώσει την εικόνα της.

«Είσαι ταλαντούχα, πειράζει να γίνεις και πιο όμορφη;» της έλεγε, αποκαλύπτει.

Αναφερόμενη στην απώλεια της καλής της φίλης και συναδέλφου, Νατάσας Μανίσαλη, η οποία πέθανε το 2016, νικημένη από τον καρκίνο, η Μαρία Κανελλοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της .

«Σκέφτομαι και κάτι άλλο να σου πω, το οποίο μετά την απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη, μου έγινε πολύ… ότι υπάρχουν γυναίκες που εντάξει δικαίωμά τους είναι, ξαπλώνουν στα χειρουργικά κρεβάτια και κόβουν ψωμάκια και.. και υπάρχουν άνθρωποι που είναι στα κρεβάτια για πολύ δυσάρεστο λόγο… το ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Και να σου πω κάτι ας κάνουν ό,τι θέλουν, το δικαιούνται δικό τους είναι το πρόσωπο και το σώμα, αλλά εγώ δεν δεν μπορώ να φύγω από αυτό το πράγμα, έχω δει ανθρώπους να βασανίζονται τόσο πολύ που μου φαίνεται λίγο σαν… Γερνάμε ρε παιδί μου» εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε για τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί με τη μικρή οθόνη.

«Ήθελα να είμαι πάντα σε καλές δουλειές και να είμαι καλή μεταξύ καλών. Εγώ δεν ήθελα να παίξω στην τηλεόραση. Η πρώτη μου μεγάλη δουλειά ήταν στο “Μάνα είναι μόνο μία” γιατί καμιά δεν δεχόταν να κάνει την υπηρέτρια της Χρονοπούλου. Μου άλλαξε τη ζωή γιατί αυτό ήταν η τηλεόραση τότε. Είχα προτάσεις στην τηλεόραση και έλεγα όχι γιατί δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα μου. Επίσης, αυτό που βλέπεις το λάθος και δεν μπορείς να το διορθώσεις εκ των υστέρων. Την προηγούμενη χρονιά από αυτή είχε δουλέψει με την Άννα Παναγιωτοπουλούλου και μου έλεγε “τι θα πάθεις; Εμείς δεν κάναμε τηλεόραση;” έλεγε για εμένα “είναι τόσα χρόνια ηθοποιός, έχει παίξει στο Εθνικό και ήταν η Άννα που κανόνισε τα οικονομικά μου»

Διαβάστε επίσης:

Πέμη Ζούνη: «Η πολιτική είχε πολύ άσχημο τέλος για μένα – Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες» (Video)

Κάρολος: Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας – Νέες θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: «Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Κανελλοπούλου, Δεν, Χρονοπούλου, Video,maria kanellopoulou, den, chronopoulou, Video