Μαρινάκης για αιχμές Κικίλια: «Προφανώς η κυβέρνηση δεν απαντά σε συνέντευξη ενός υπουργού της»

«Προφανώς η κυβέρνηση δεν απαντά σε συνέντευξη ενός υπουργού της», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει τις αιχμές που άφησε ο Βασίλης Κικίλιας, κατά άλλων υπουργών αλλά και τις επιστολές που απέστειλε σε περιφερειάρχη και δημάρχους και δεν έλαβε απάντηση.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι εάν δεν υπήρχε το 112 θα είχαν χαθεί περισσότερες ζωές, ενώ επανέλαβε πως «η αξιολόγηση είναι

μια διαρκής διαδικασία για όλους».

Ανέφερε πως όσα γράφονται και λέγονται για πρόσωπα δεν έχουν καμία βάση, σημειώνοντας πως διάθεση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι να εργαστεί σκληρά ώστε να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν

Παράλληλα είπε πως θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη ΔΕΘ και ερωτηθείς πως βλέπει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής απάντησε πως «αυτή την στιγμή δεν είμαστε εκεί».

Τόνισε πως στόχος είναι να ανοίξει η εθνική οδός, να ηλεκτροδοτηθούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις και οι κάτοικοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στη ζωή τους.

Ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε πως το σύνολο του οικονομικού προγράμματος –το 50% του οποίου έχει ψηφιστεί- θα εφαρμοστεί…

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως θα επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους εκμεταλλεύονται την κρίση και αυξάνουν πρόσκαιρα τις τιμές για να βγάλουν χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Αγαπηδάκη: «Δεν μοιράζουμε παντού γαλότσες και γάντια, δεν έχουμε πρόσβαση σε χωριά» – Απόρησαν Παπαδάκης, Αναστασοπούλου (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Στην τελική ευθεία με καρφιά, συγκρούσεις, σενάρια διάσπασης και εκκλήσεις για ενότητα

Κυβέρνηση: Ανασχηματισμός μετά τη ΔΕΘ – Ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο ο Κικίλιας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, Κικίλια, Προφανώς,marinakis, kikilia, profanos