Με τα μούτρα στην κοινωνική δικτύωση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ειδικό βάρος στα social media για την προώθηση των θέσεών τους δίνουν στο ΠΑΣΟΚ.

Στην Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για υπεροπλία της κυβέρνησης στα ΜΜΕ. Η ηγετική ομάδα θεωρεί ότι μέσω των social media μπορεί «να φτάσει παντού το μήνυμα του κόμματος».

Καθόλου τυχαίες δεν θα πρέπει να θεωρούνται και οι συνεχείς αναρτήσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου,

οι οποίες παρακινούν μάλιστα τον κόσμο να προχωρήσει σε κοινοποιήσεις «ώστε να τα μάθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται».

Ξέρουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ δέχονται την κριτική (ποτέ κανένα κόμμα!), γι’ αυτό και δεν θα στεναχωρηθούν πολύ με αυτά που θα γράψουμε.

Αναφερόμαστε στους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν αφήσει hashtag για hashtag στις προεκλογικές τους φωτογραφίες και στις αναρτήσεις τους.

Καλά τα hashtag, βρε παιδιά, αλλά με ρέγουλα. Εν τω μεταξύ δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους, αφού πετύχαμε δύο-τρεις πολιτευτές οι οποίοι είχαν κοινά #hashtag.

Και αφού λέμε για τα προεκλογικά, έκανε εντύπωση σε πολλούς στη Χαριλάου Τρικούπη το γεγονός ότι πολιτευτής από τη βόρεια Ελλάδα δεν άφησε γιορτή για γιορτή που να μην ευχηθεί μέσω SMS.

Μιλάμε για πάρα πολλά SMS, κι όχι μόνο σε ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και των Φώτων.

Διαβάστε επίσης:

Κοιτάζει Ντογιάκο και βλέπει… Μάριο Ντράγκι το ΜέΡΑ25

Άδωνις Γεωργιάδης: Το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε – «Εγώ σε ηλικία 2 ετών…» (Video)

Δυτικές «προφητείες» για κατάρρευση της Ρωσίας

Keywords
Τυχαία Θέματα