«Με το αγωνιστικό κομμάτι της μη συνθηκολογημένης Αριστεράς» προχωράει το ΜέΡΑ25

Στην πρόσκληση στα άλλα κόμματα της Αριστεράς, και σε όσους αυτοπροσδιορίζονται ως «προοδευτικοί», για προεκλογικό προγραμματικό διάλογο, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο μιας νέας κυβέρνησης της «ολιγαρχίας» που θα διαχειριστεί και αυτή την κρίση, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης σε δήλωσή του. Επί της ουσίας ανακοίνωσε το «ναυάγιο» αυτής της πρωτοβουλίας επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν.

«Το

μήνυμα ελήφθη» ανέφερε ο εκπρόσωπος. «Προχωράμε με το αγωνιστικό κομμάτι της μη συνθηκολογημένης Αριστεράς». Επίσης σημείωσε, φωτογραφίζοντας κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, πως «εκείνοι επέλεξαν να κλείσουν την πόρτα σε αυτόν το διάλογο παραπέμποντας μας για μετά τις εκλογές, δηλαδή όταν μόνο τις “καρεκλίτσες” και τα αυτοκίνητα μπορούμε να μοιράσουμε, κάτι που, βέβαια, δεν μας ενδιαφέρει».

Η πρόσκληση, είπε ο Κριθαρίδης, έγινε από σεβασμό στους προοδευτικούς πολίτες που ακολουθούν αυτά τα κόμματα, ενώ ειδικότερα αναφέρθηκε στο μήνυμα που στέλνει το ΜέΡΑ25 στους πολίτες που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, με τα «σκάγια» να παίρνουν και το ΠΑΣΟΚ: «Η ηγεσία σας επέλεξε ως μοναδικό συνομιλητή σας το διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ, που θεωρεί κατόρθωμά του και προσφορά μεγάλη, μεγίστη, στη χώρα το ότι μας έβαλε αλυσοδεμένους στο πρώτο μνημόνιο. Ένα κόμμα για το οποίο ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ντρεπόταν σήμερα, όχι βέβαια όσο ντρέπεται αυτό το κόμμα για τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκοψε πίτα με Ρέμο, Πορτοσάλτε, Μπαλάσκα και Παγώνη (Video)

Γιατί ο Ανδρουλάκης «τιμωρεί» τη Λιακούλη;

Ο ευγενής Ανδρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα