Μεγάλος ανταγωνισμός στην τηλεθέαση – Ποιος σταθμός πήρε την πρωτιά την Τρίτη

Με την απόδοση της σειράς «Η γη της ελιάς» σε ράλι διαρκείας, το Mega κέρδισε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της Τρίτης, «καλύπτοντας» και την υποτονική απόδοση της πρωινο-μεσημεριανής ζώνης η οποία ήταν πέριξ του 10%, δηλαδή τουλάχιστον τέσσερις μονάδες κάτω από το μέσο μερίδιο του σταθμού.

Ο ΑΝΤ1 εμφάνισε ελαφρά υποχώρηση στη δυναμική του και λόγω του ντεμαράζ που έκανε το Mega και άντεξε στην κόντρα με τον

Alpha. Το κανάλι του Αμαρουσίου αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή στο σύνολο της ημέρας για τους τηλεθεατές. Στο «τσακ» δεν διακρίθηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου ο Alpha. Όμως το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βελτίωσε αισθητά το μέγεθος του κομματιού του, συγκριτικά με τη Δευτέρα και σε σχέση με την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Τραμπάλα μεταξύ Star και Σκάι μεσα από το ένα 24ωρο στο άλλο. Χθες το έτερο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς «πήρε κεφάλι» στην αναμέτρηση με το κανάλι του Φαλήρου καταφέρνοντας μάλιστα διψήφιο αριθμό στο μερίδιο του, ενώ η απώλεια για τον Σκάι προσδιορίστηκε στο 1,1% από τη μία ημέρα στην άλλη.

Τάση ανόδου για το Open (0,3%) και σχεδόν στα «επί τα αυτά» η ΕΡΤ1. Η «μέρα της μαρμότας» για Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ3: Βαρύ κλίμα για την «επόμενη μέρα» – Απογοήτευση και κινήσεις εκτόνωσης

Γιώργος Λιάγκας: «Πήγα γήπεδο να δω αγώνα και παραλίγο να τις φάω, στα 53 μου» (Video)

Mega και ΑΝΤ1 ετοίμασαν εκπομπές για την έμφυλη και τη ενδοεξωσχολική βία

Keywords
Τυχαία Θέματα