Μέγκαν Μαρκλ: Το Xριστουγεννιάτικο δώρο στον πρίγκιπα Ουίλιαμ που τον είχε εντυπωσιάσει (Video)

Το δώρο που είχε επιλέξει η Μέγκαν Μαρκλ για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2017, κατά τα πρώτα της Χριστούγεννα στο Παλάτι, είχε καταφέρει να τον εντυπωσιάσει και να δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις για την τότε αρραβωνιαστικιά του αδερφού του.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν φέρεται να χάρισε στον κουνιάδο της ένα κουτάλι με χαραγμένες πάνω του τις λέξεις «cereal killer» (εξολοθρευτής των δημητριακών).

Η

παραπάνω είδηση δημοσιεύτηκε στο βιβλίο «Finding Freedom» – των συγγραφέων Omid Scobie και Carolyn Durand.

Σύμφωνα με το βιβλίο, τον Δεκέμβριο του 2017, η Μαρκλ είχε μόλις ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι και έκανε ό,τι μπορούσε ώστε με το δώρο της στον μελλοντικό βασιλιά να κερδίσει τις εντυπώσεις…


Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασιλική οικογένεια έχει ως έθιμο να ανταλλάσσει «φθηνά και αστεία δώρα» κατά την εορταστική περίοδο.

Η Μέγκαν είχε ξεκινήσει, λοιπόν, την αναζήτηση ενός δώρου που, αν μη τι άλλο, θα «μαρτυρά» το χιούμορ και την ευφυΐα της

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη Μέγκαν ήταν να βρει τα τέλεια δώρα για τη νέα της μεγάλη οικογένεια», έγραψαν οι Scobie και Durand. 

«Τουλάχιστον ένα από τα δώρα της σημείωσε τεράστια επιτυχία – ένα κουτάλι για τον Γουίλιαμ που είχε ανάγλυφη την ένδειξη “δολοφόνος δημητριακών”» πρόσθεσαν.

Ο Ουίλιαμ φέρεται να εντυπωσιάστηκε από το δώρο της Μαρκλ, με την ηθοποιό να εισπράττει πολύ θετικά σχόλια.

Φέτος, ωστόσο, η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απουσίαζαν από τις εορταστικές εκδηλώσεις καθώς παραμένουν αποξενωμένοι από την οικογένεια έπειτα από το «Megxit».

Μετά την κυκλοφορία, μάλιστα, του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Μαρκλ και τον Χάρι, οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και των υπόλοιπων βασιλικών φέρονται να βρίσκονται στα… χειρότερά τους!

Ωστόσο, παρόλο που το ζευγάρι δεν ανταλλάσσει πλέον χριστουγεννιάτικα δώρα με τον Γουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ πρόσφερε κλαδί ελιάς, με τις πηγές να αναφέρουν ότι τους προσκάλεσε στη στέψη του στις 6 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο βασιλιάς εξακολουθεί να ελπίζει πως θα συμφιλιωθεί με τον μικρότερο γιο του και πιστεύει ότι η πρόσκληση μπορεί να τους βοηθήσει να διορθώσουν τη σχέση τους.

«Ο Χάρι είναι ο γιος του και θα τον αγαπάει πάντα. Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή» δήλωσε μια πηγή. 

Διαβάστε επίσης:

Βικτόρια Μπέκαμ: «Ο γάμος μου δεν ήταν όπως τον παρουσίασαν τα media» (Photos)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: «Ασυγκράτητοι» στην Αράχωβα – Καυτά φιλιά σε κοινή θέα (Video)

Τραϊάνα Ανανία για metoo: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ, Xριστουγεννιάτικο, Ουίλιαμ, Video,megkan markl, Xristougenniatiko, ouiliam, Video