Μισώντας του Εβραίους …

Χθες στα δελτία ειδήσεων -διεθνή και ελληνικά– οι διάφοροι ισλαμιστές ηγέτες της περιοχής έκαναν λόγο για ολοκληρωτική γενοκτονία των Εβραίων, για εξαφάνιση του καρκίνου των Εβραίων από το χάρτη. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι ηγέτες μετριοπαθείς και ακραίοι, σουνίτες και σιίτες το δηλώνουν ευθέως: το πρόβλημα δεν είναι μια εδαφική διαφορά αλλά το να εξαφανίσουν τους Εβραίους πρώτα από τα «εδάφη τους» και κατόπιν από προσώπου γης.

Να «εξαφανίσουν» έναν λαό που πριν μερικές δεκαετίες έζησε το Ολοκαύτωμα, έναν λαό που δαιμονοποιήθηκε όσο κανένας άλλος, έναν λαό που έζησε ταπεινωμένος και ξεσπιτωμένος

από την πατρίδα του, την Ιουδαία, και υπέστη όλες τις απάνθρωπες προκαταλήψεις της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει λαός που να μην τους έδιωξε, να μην τους έφτυσε, να μην τους περιφρόνησε, να μην τους ταπείνωσε. Ακόμα και η λογοτεχνία και οι μεγάλοι συγγραφείς έκαναν ότι μπορούσαν για να τους δαιμονοποιήσουν, να ικανοποιήσουν τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία εναντίον τους. Μιλάμε για έναν λαό φτωχό και άξιο που επιβίωνε επί αιώνες εξόριστος και διωκόμενος σε κάθε γη, που δεν είχε δικαίωμα να ριζώσει ακόμα και στην πιο αφιλόξενη γωνιά της γης…

Μετά από αιώνες διωγμών και κατατρεγμών, με αποκορύφωμα το ναζιστικό έγκλημα του Ολοκαυτώματος, αυτός ο αιώνια διωκόμενος λαός ζήτησε το δικαίωμα της Χαναάν, της γης της επαγγελίας, και πάλι του την αρνήθηκαν σε ένα περιβάλλον απόλυτα εχθρικό όπου κάθε κόκκος άμμου ήταν διαβρωμένος από μουσουλμανικό μίσος. Μια μόλις μέρα από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, όλες οι μουσουλμανικές χώρες εξαπέλυσαν πολεμική επίθεση εναντίον του.

Αν υποθέταμε λοιπόν ότι το κράτος του Ισραήλ δεχόταν τις παλαιστινιακές θέσεις, υπάρχει ακόμα έστω και ένας που να πιστεύει ότι η λύση του παλαιστινιακού όπως διατυπώνεται από την πλευρά των ισλαμιστών, θα έφερνε ειρήνη και θα βλέπαμε στους δρόμους αγκαλιασμένα εβραιόπουλα με παλαιστινίους πιτσιρικάδες;

Ο εβραϊκός λαός βρέθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο απειλούμενος από το Ισλάμ! Παρόλα αυτά, όπου έσπειρε, φύτρωσαν καρποί, όπου έσκαψε, ανέβλυσε νερό, έφτιαξε κήπους στην έρημο, δημιούργησε τα περίφημα κιμπούτς (το πιο επιτυχημένο ως σήμερα, σοσιαλιστικό κοινωνικό κύτταρο!), ανέπτυξε τεχνολογία αιχμής, δημιούργησε έναν κόσμο φωτεινό, δημοκρατικό, προοδευτικό, σε μια περιοχή στο μέγεθος της Πελοποννήσου μα πάνω από όλα «ανάστησε» τη νεκρή γλώσσα της Βίβλου, 2000 χρόνια μετά!

Πολλούς σήμερα παραξενεύει το διαστροφικό μίσος της Αριστεράς εναντίον του Ισραήλ. Ένα μίσος που εχθρεύεται φανερά τον πολιτισμό της Δύσης τον οποίο αποστρέφονται οι θεοκρατικές ισλαμικές κοινωνίες.

Η Αριστερά στη Δύση καταδικάζει την ομοφοβία αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου το ότι εκτελούνται σαν κτήνη οι ομοφυλόφιλοι στις ισλαμικές κοινωνίες. Η Αριστερά και οι διάφορες κινηματικές, δικαιωματικές παραφυάδες της ( me too, woke) θεωρούν μιαν εκδήλωση θαυμασμού προς μια γυναίκα ως σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους για τους κτηνώδεις βιασμούς των ισραηλιτισσών γυναικών και κοριτσιών. Στη Δύση σηκώνουν θύελλες διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία αλλά δεν είδαν, δεν ξέρουν, δεν σχολιάζουν τους αποκεφαλισμούς των ισραηλινών βρεφών και τις κτηνώδεις σφαγές οικογενειών και νέων ανθρώπων που χαίρονταν και διασκέδαζαν σε ένα φεστιβάλ ειρήνης.

Πίσω από κάθε παρανοϊκό φανατικό τζιχαντιστή τρομοκράτη, η Αριστερά αναγνωρίζει έναν μαχητή κατά της αδικίας. Πίσω από κάθε ισλαμικό βιασμό, βλέπει ένα καταπιεσμένο βιαστή… Ο αριστερός πίσω από την σφαγή των αμάχων στο Ισραήλ αντικρίζει έναν εβραίο δεσμοφύλακα του παλαιστινιακού λαού κι όχι έναν σφαγέα ισλαμιστή που αύριο (χάρη στους αγώνες και την υποστήριξή του στο καταπιεσμένο Ισλάμ που αγωνίζεται εναντίον των αποικιοκρατών) θα τον αποκεφαλίσει στην χώρα του, στην πόλη του, έξω από την πόρτα του σπιτιού του, αφού πρώτα βιάσει και σφάξει μπροστά στα μάτια του τα παιδιά του, την γυναίκα, την μάνα και τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει και η αλαζονεία των ψηφοφόρων!

Οικονομικές σκέψεις επί του Jackson Hole Economic Symposium 2023

Οι ματωμένοι εθνικισμοί στη Μέση Ανατολή απέναντι σε λαούς και πατρίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μισώντας, Εβραίους …,misontas, evraious …