Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα; – Πένθησε μόνο μία μέρα για τη Μαλένα» (Video)

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναρωτήθηκε «μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας;».

Η Ελένη Πισπιρίγκου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;» είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε

δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο».

Στη συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες πιθανόν από την κόρη της και συνεδρίες που έκαναν σε ψυχολόγο υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «πένθησε μόνο μια μέρα την Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε η Πάτρα το ξέρει».

«Ενοχλήθηκα γιατί τα στοιχεία που έδινε στην κυρία Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την απολογία του», είπε, ενώ όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης

UFO στην Αλάσκα; Τα παράξενα σύννεφα και οι θεωρίες συνωμοσίας (photos)

Λαβρόφ: Η Ρωσία δεν θα σταματήσει την στρατιωτική επιχείρηση πριν τις συνομιλίες

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ύστατη μάχη» στη Μαριούπολη – Αιχμές του στρατού και κατά του Ζελένσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου, Μήπως, Μάνος, – Πένθησε, Μαλένα Video,mitera roulas pispirigkou, mipos, manos, – penthise, malena Video