Μητσοτάκης: Το νέο βίντεο στο TikTok για τα… ντολμαδάκια, τις κοπάνες και το… ύψος του στις συγκεντρώσεις

Το TikTok επιστράτευσε και πάλι ο πρωθυπουργός, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, για να δείξει μια πιο χαλαρή πλευρά του εαυτού του που περιείχε και… εξομολογήσεις.

Αφού στην αρχή του βίντεο η κόρη του, του ζητάει να μην «κριντζάρει» – στη διάλεκτο που πολλοί έφηβοι χρησιμοποιούν – ενώ ο ίδιος παρουσιάζει… ντολμαδάκια, στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης λύνει το μυστήριο γιατί στις προεκλογικές συγκεντρώσεις

δείχνει πιο ψηλός και ξεχωρίζει από το πλήθος. Όπως εξηγεί λοιπόν, υπάρχει μια μικρή εξέδρα στην οποία ανεβαίνει και η οποία δε γίνεται φυσικά ορατή από τις τηλεοπτικές κάμερες.

@kyriakosmitsotakis_ 3 και σήμερα #kyriakosmitsotakis #BTS #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Επίσης, εξηγεί γιατί διάλεξε να μιλήσει στην προτελευταία ομιλία του στο Παλέ ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη, μια ιστορία που ξεκινάει από το σχολείο ακόμα, όταν έκανε κοπάνα για να επισκεφθεί το γήπεδο..

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο και την κόρη του, την οποία φιλάει και της τραβάει το μάγουλο λέγοντας χαριτολογώντας πως τα δικά της μάγουλα είναι καλύτερα από του γιου του Κωνσταντίνου… ενδοοικογενειακή σύρραξη έπεται μάλλον…

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Γεωργιάδη-Παππά: «Κλείνουν το ματάκι στους Κασιδιαραίους» – «Δώστε του μια εκπομπή ρε παιδιά» (Video)

Επικό σαρδάμ από Βαρουφάκη: «Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα