«Μονοκρατορία» στην κορυφή της τηλεθέασης από τη «Γη της ελιάς»

Η είδηση από το τηλεβαρόμετρο της Παρασκευής είναι πως ο «Σασμός» έχει το κοινό του και πως όταν δεν είναι στο πρόγραμμα του Alpha, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen δεν κατευθύνεται στο «αντίπαλο δέος», δηλαδή τη σειρά «Η γη της ελιάς», όπως ίσως θα εκτιμούσε κάποιος.

Απόδειξη ότι παρότι η απόδοση της σειράς του Mega, όπως δηλώνεται από το ποσοστό τηλεθέασης, δεν επηρεάστηκε δραστικά. Δεν θα ήταν αυθαίρετη η εκτίμηση

για κινητικότητα τηλεθεατών, μερίδας έστω φανατικών της σειράς του Alpha, προς την προβολή της βιντεοσκοπημένης θεατρικής παράστασης «Ο μάγος του ροζ» του Σκάι που ήταν ακριβώς «απέναντι» από τη σειρά του Mega.

Η «Γη της ελιάς» πάντως ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις με τη σειρά «Έρωτας φυγάς» δεύτερη επιλογή τους και τηλεθέαση βελτιωμένη κατά 0,7% συγκριτικά με την Πέμπτη.

Τρίτο σε προσέλκυση τηλεθεατών ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Ακόμα τρία τηλεπαιχνίδια πλασαρίστηκαν στο Top 10 της ημέρας και φάνηκε μια τάση στροφής μερίδας του τηλεοπτικού κοινού σε προτάσεις εκτός prime time ζώνης.

Το δελτίο του Star συγκέντρωσε τις περισσότερες «ψήφους» τηλεθεατών για την ενημέρωση τους, αλλά και το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι επανεμφανίστηκε στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Οι επιλογές της Παρασκευής ανέδειξαν πρώτο το Mega- Θρίλερ για τρεις η τρίτη θέση

Μαρία Κίτσου: Τηλεοπτική επιστροφή σε σειρά με θέμα την παιδική κακοποίηση

Γιώργος Λάνθιμος: Η ανατομία της σκηνής χορού της Emma Stone στο «Poor Things» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μονοκρατορία,monokratoria