«Μονοκρατορία» στην τηλεθέαση από το Mega

Συσπείρωση των τηλεθεατών του, υποδηλώνει το αμετάβλητο μερίδιο που είχε και την Πέμπτη το Mega χάρη στο οποίο διατήρησε τη μερίδα του λέοντος από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Ο Alpha κέρδισε πόντους, το μερίδιο του ήταν σχεδόν ισοδύναμο με εκείνο του Mega, ώστε το προχθεσινό 12,8% διαμορφώθηκε στο 14,4%

εχθές. Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς μετατοπίστηκε αξιοσημείωτη μερίδα τηλεθεατών, κατά πάσα πιθανότητα, από τον Σκάι. 

Το κανάλι του Φαλήρου δεν είχε χθες επεισόδιο του σόου «Survivor all star», δεν είχε δελεαστική εναλλακτική, με συνέπεια το μερίδιο του να περιοριστεί σε μονοψήφιο ποσοστό καθώς η ζώνη υψηλής τηλεθέασης του, χωρις το επίμαχο πρόγραμμα, μετατρέπεται σε «αχίλλειο πτέρνα».

Αύξησε το μερίδιο του το Star κυρίως στο «πέταγμα» τηλεθέασης που κατέγραψε η Nielsen στο σόου γνωριμιών/τηλεπροξενιών «First dates». Πιθανόν διότι κάποιοι από τον Σκάι κατευθύνθηκαν προς το έτερο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, βραδιάτικα.

Η μικρή διαφοροποίηση στη δυναμική του ΑΝΤ1, από τη συγκριτική παρατήρηση των αποδόσεων του σταθμού, από τη μια μέρα στην άλλη, πιστώνεται κυρίως στην χθεσινοβραδινή προεκλογική εκπομπή με το Νίκο Χατζηνικολάου, χάρη στην οποία άλλαξε πορεία ο δείκτης τηλεθέασης, έπειτα από το ριάλιτι τακτικής και μυστηρίου «Οι προδότες».

Τα επεισόδια της σειράς «Νόμος και τάξη» έκαναν δουλίτσα για το Μακεδονία TV και η απήχηση του διαμορφώθηκε στο 4,5% από 3,6% που ήταν την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Διαφορετικές πορείες τραβούν ΑΝΤ1 και Barking Well Media

«Οι Πανθέοι»: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων

Καβγάς Λιάγκα με καλεσμένο στο Πρωινό: «Αποχωρώ» – «Στο καλό» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα