ΝΔ: Υποψηφιότητες με… παρασκήνιο για την ευρωβουλή

Άλλα τέσσερα ονόματα φαίνεται ετοιμάζονται να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνών κόμμα, στους υποψηφίους θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης

Σέρμπος.

Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι η – πιθανή – υποψηφιότητα του κ. Σέρμπου έχει και κάμποσο παρασκήνιο, καθώς ο καθηγητής στο ΔΠΘ είχε παραιτηθεί, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, τον Σεπτέμβριο του 2022 από τη θέση του συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Μάλιστα, τότε, πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη είχαν αναφέρει ότι είχε σημειωθεί διάσταση απόψεων ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην του σύμβουλο, αν και άλλες πηγές του ΠΑΣΟΚ είχαν σημειώσει ότι η παραίτηση ήλθε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων του κ. Σέρμπου.

Εν πάση περιπτώσει, ο αναπληρωτής καθηγητής και πρώην Επιστημονικός Διευθυντής Σχεδιασμού Πολιτικής στο Υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται ότι βαίνει προς το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, οπότε άλλο ένα στέλεχος που προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς λέει «ναι» στα κελεύσματα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Τον Αύγουστο στα Χανιά ο γάμος Κασσελάκη – Τάιλερ με εκατοντάδες καλεσμένους

Η προκατάληψη για τον Ανδρέα Γιώργου Παπανδρέου και μία αναγκαία διευκρίνιση

Ρίχνουν στον Μυλωνάκη την ευθύνη για τα γαλάζια φάουλ στην εξεταστική

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποψηφιότητες …,ypopsifiotites …