Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή (video/photos)

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Η αστυνομία έχει συλλέξει πολλά βίντεο από κάμερες ασφαλείας αλλά και από χρήστες του διαδικτύου με πλάνα από τα επεισόδια και αναλύει όλα τα στοιχεία, ώστε να καταλήξει στο ποιος ήταν αυτός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 29χρονο.

Στις φωτογραφίες

που δημοσίευσε το newsit.gr, φαίνεται ο 29χρονος να έχει φτάσει αιμόφυρτος σε περίπτερο και ένας άγνωστος άνδρας να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

Στην επόμενη φωτογραφία, ο Μιχάλης Κατσουρής είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και διάφοροι έχουν μαζευτεί γύρω του προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται βίντεο όπου έχει καταγραφεί το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή.

Επίσης, στο κατηγορητήριο για τους 105 συλληφθέντες βρίσκονται και φωτογραφίες από το βίντεο, όπου έχει καταγραφεί η επίθεση.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο 29χρονος τη στιγμή που έχει δεχτεί το χτύπημα.

Στη δεύτερη φωτογραφία διακρίνεται η γενική σύρραξη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην τρίτη φωτογραφία φαίνεται η ομάδα που φέρεται να έχει χτυπήσει τον Μιχάλη Κατσουρή.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια

Νέο βίντεο ντοκουμέντο, από τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα του νέου βίντεο φαίνονται οι συγκρούσεις έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε αρκετούς οπαδούς των δύο πλευρών, που είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο.

07.08.2023, AEK Athens vs BBB (Dinamo Zagreb), video from front of AEK stadium https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/cFjQt96uJw

— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) August 11, 2023

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στην Ευελπίδων: Οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν μπουκάλια σε ΜΑΤ και δημοσιογράφους (video)

Φωτιά στην Κάρυστο – Καίει δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή

Θεσσαλονίκη: Μηχανή τρένου συγκρούστηκε με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Keywords
Τυχαία Θέματα