Μοοnbin: Νεκρός ο αστέρας της Κ-pop – Aυτοκτονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

O διάσημος performer της Κ-pop, Moonbin, βρέθηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου νεκρός στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η δισκογραφική του εταιρία.

Όπως αναφέρουν νοτιοκορεάτικα μέσα, ο 25χρονος βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στη Σεούλ από τον μάνατζέρ του.

«Φαίνεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, αλλά περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του», ανέφερε η αστυνομία.

Στην ανακοίνωσή της, η δισκογραφική του εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων: «έφυγε απροσδόκητα από τον κόσμο μας και έγινε ένα αστέρι στον

ουρανό».

Ο 25χρονος Μoonbin ήταν ηθοποιός και μοντέλο προτού ενταχθεί στο K-pop συγκρότημα. Η εταιρεία του κάνει έκκληση στους θαυμαστές του να μην διαδίδουν κακόβουλες θεωρίες καθώς όπως όλα δείχνουν ο τραγουδιστής έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η ανάρτηση της εταιρίας στα social media:

«Στις 19 Απριλίου, το μέλος των Astro, Moonbin, μας άφησε ξαφνικά για να γίνει αστέρι στον ουρανό. Παρότι η θλίψη μας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον θρήνο των οικογενειών που πενθούν, έχοντας χάσει τον αγαπημένο τους γιο και αδελφό, τα μέλη των Astro, οι υπόλοιποι καλλιτέχνες της Fantagio, τα στελέχη και οι υπάλληλοι, θρηνούν τον νεκρό με μεγάλη θλίψη και σε κατάσταση σοκ».

.@offclASTRO members are arriving at Moonbin’s funeral alter. Fantagio said JinJin and Sanha have been with the bereaved family members since morning, while MJ has just arrived, with a special leave from the military to attend the funeral. Cha Eunwoo is flying in from the US. pic.twitter.com/IqT2Jo5HTm

— KpopHerald (@Kpop_Herald) April 20, 2023

Διαβάστε επίσης:

Πόπη Αστεριάδη: «Στις γιορτές δεν ένιωθα καλά να αφήσω τα παιδιά μου και να τραγουδήσω σε κάποιο κέντρο» (Video)

Θανάσης Λάλας: Τι είπε για την τρομερή φάρσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρός, Κ-pop Μοοnbin –,nekros, k-pop moonbin –