Νέο «επεισόδιο» με τους σωματοφύλακες του Κιμ Γιονγκ-Ουν - Γυάλιζαν σαν μανιασμένοι το βαγόνι του ηγέτη (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με το προσωπικό του τρένο στη Ρωσία, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA.

Ο Κιμ προγραμματίζεται θα συναντηθεί με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν αύριο Πέμπτη στο Βλαδιβοστόκ, το λιμάνι στον Ειρηνικό στη ρωσική Άπω Ανατολή, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Τις συνομιλίες των δύο αρχηγών Κρατών αναμένεται να μονοπωλήσει το ζήτημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας.

Θα πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Κιμ

με αρχηγό ξένου κράτους μετά τη δεύτερη συνάντηση κορυφής με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Βιετνάμ στα τέλη Φεβρουαρίου, που εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Όταν το τρένο έφτασε στο Βλαντιβοστόκ, οι σωματοφύλακες του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έσπευσαν να αποβιβάστηκαν πρώτοι για να καθαρίσουν και να γυαλίσουν την πόρτα της εξόδου της αμαξοστοιχίας από την οποία θα έβγαινε ο Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Οι άνδρες φορούσαν μαύρα κοστούμια και λευκά γάντια.

Οι κάμερες «συνέλαβαν» τους σωματοφύλακες να σκουπίζουν μανιωδώς τα κιγκλιδώματα και τις πόρτες της θωρακισμένης αμαξοστοιχίας.

Ακόμη, κουβαλούσαν μαζί τους πτυσσόμενες ράμπες για να συνδέσουν το τρένο με την πλατφόρμα έτσι ώστε τα μέλη της βορειοκορεατικής αντιπροσωπείας να μπορέσουν να βγουν άνετα.

Οι σωματοφύλακες του Κιμ έγιναν ευρέως γνωστοί όταν εμφανίστηκαν να κάνουν τζόγκινγκ δίπλα στη λιμουζίνα του Κιμ, όσο αυτή ήταν εν κινήσει.

τρένοσωματοφύλακεςΒόρεια ΚορέαΚιμ Γιονγκ-ΟυνΒλαντιβοστόκπόρταHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα