Νέο ηχητικό – Καπετάνιος Blue Horizon για Αντώνη: «Τι έγινε; Πάτε καλά ρε;»

Nέα στοιχεία για όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου 2023 μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η κρητική ιστοσελίδα cretalive.gr έφερε στη δημοσιότητα συνομιλίες από το σύστημα καταγραφής (VDR) στη γέφυρα του Blue Horizon. Ο καπετάνιος που βρίσκεται στη

διαδικασία του απόπλου, ξαφνικά ακούγεται να ρωτάει: «Τι έγινε;».

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να φωνάζει εκνευρισμένος: «Πάτε καλά ρε; Ρε πάτε καλά;». Στην συνέχεια ακούγεται να λέει: «Αργά. Αργά». Κάποιος του λέει κάτι μέσω ενδοεπικοινωνίας και ο πλοίαρχος απαντά: «το βλέπω, το είδα».

Αμέσως μετά δίνει οδηγία: «πολύ αργά», ζητά να καλέσουν το Traffic στο κανάλι VHF 13 και στην συνέχεια ακούγεται να ρωτάει: «έλα τι έγινε; Για πες μου. Τι έγινε;».

Ακούγεται στο βάθος μία φωνή να του λέει ότι κάποιος έπεσε στη θάλασσα και ο καπετάνιος ρωτάει: «ποιος έπεσε στη θάλασσα;».

Σε άλλο σημείο, ο πλοίαρχος ακούγεται να λέει: «Επιπλέει-επιπλέει» και μέλος του πληρώματος απαντά: «επιπλέει στον ντόκο που φύγαμε εμείς». Και τότε ο πλοίαρχος ρωτά τον ύπαρχο: «Ρε μ@@@@@ πώς έπεσε;»

Από την ενδοσυνεννόηση του απαντούν: «Πήγε να ανέβει» και ο πλοίαρχος: «Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Τι έγινε;».

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Κακοκαιρία Daniel: Μαζική συμμετοχή εθελοντών στη Λάρισα για βοήθεια στους πληγέντες

Σοβαρό τροχαίο στην ΑθηνώνΘεσσαλονίκης: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, – Καπετάνιος Blue Horizon, Πάτε,neo, – kapetanios Blue Horizon, pate