Νικόλ Κίντμαν: Πρωταγωνιστεί σε νέα μίνι σειρά του Netflix

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν θα αποχωριστεί για λίγο το σπίτι της στην Αυστραλία για να πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά του Netflix με τίτλο «The Perfect Couple», τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν

στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα μυστηρίου της Ελιν Χίλντερμπραντ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018 η ηθοποιός υποδύεται μία διάσημη μυθιστοριογράφο η οποία σχεδιάζει τον γάμο του γιου της και της μελλοντικής νύφης της, την οποία υποδύεται η Ιβ Χιούσον (Eve Hewson)

Ομως τα σχέδια της ναυαγούν όταν κάποιοι βρίσκουν έναν πτώμα στο λιμάνι. Όλοι γίνονται ύποπτοι καθώς η έρευνα που διεξάγεται βγάζει πολλά μυστικά στην επιφάνεια.

Η σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων είναι της βραβευμένης με Όσκαρ Σουζάν Μπίερ (Susanne Bier). Η Κίντμαν πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Λιβ Σράιμπερ (Liev Schreiber) μαζί με τους Ντακότα Φάνινγκ (Dakota Fanning) και Τζακ Ρέινορ (Jack Reynor).

Σύμφωνα με το Hello η σταρ ενδέχεται να έχει μαζί της σε κάποια από τα γυρίσματα, τις δύο κόρες της Σάντυ και Φέιθ καθώς αρκετά συχνά όχι μόνο την συνοδεύουν στα επαγγελματικά της ταξίδια αλλά κάνουν και μικρές εμφανίσεις ως κομπάρσοι στις παραγωγές της.

The Perfect Couple casting is actually perfect pic.twitter.com/9XPIt4c0vO

Netflix (@netflix) March 31, 2023

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαργαρίτης: «Λύγισε» στον αέρα για τον πατέρα του – «Ρωτήστε τα παιδιά που δε γνώρισαν τους γονείς τους» (Video)

Ρένα Κουμιώτη: Ο γαμός στα 13, η απώλεια του γιου της και ο θάνατος της τραγουδίστριας (videos)

Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Ξεφάντωσε» στην Κύπρο – Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και διασκέδασε ακούγοντας… Αργυρό (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα