Νίκος Φίλης: Θα διαψεύσουν αντικατάσταση του Ράμμου στην ΑΔΑΕ;

«Το “επιτελικό κράτος” εξελίσσεται σε άντρο συνωμοσιών που πλήττουν βάναυσα τη Δημοκρατία», τονίζει ο Νίκος Φίλης, αναφορικά με δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση ετοιμάζει τροπολογία με στόχο την απομάκρυνση προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση της ΝΔ

ως «ικανή για όλα», αναρωτιέται «πόσο μακριά βρισκόμαστε από μια παραθεσμική κατάσταση που θυμίζει ολοένα και περισσότερο χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα» ενώ υπογραμμίζει ότι σκοπός της είναι να επιβάλει συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών καθώς είναι τρομοκρατημένη από τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

«Ο Χρήστος Ράμμος, με 40 χρόνια ευδόκιμης θητείας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, έχει δώσει εξετάσεις Δημοκρατίας, Ήθους και Αποτελεσματικότητας στη σκοτεινή ιστορία των υποκλοπών», αναφέρει ο κ. Φίλης καλώντας την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα για την εν λόγω τροπολογία.

Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απομάκρυνση Ράμμου εξετάζεται να επιχειρηθεί είτε θέτοντας όριο ηλικίας, είτε μικραίνοντας τη διάρκεια της θητείας του, είτε συγχωνεύοντας την ΑΔΑΕ με άλλη Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Ανδρουλάκης: Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να πάμε μπροστά με πρωταγωνιστή τη δημοκρατική παράταξη

ΣΥΡΙΖΑ: «Πόσες ακόμα άδειες εξαγωγής του Predator και σε ποιες χώρες έχει δώσει ο εθνικός υποκλοπέας κ. Μητσοτάκης;»

Εύα Καϊλή: Αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι – Αργά το απόγευμα η απόφαση (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα