Νότιγχαμ Φόρεστ: Ξέφρενο πάρτι από τους οπαδούς για την άνοδο στην Premier League – Αποθέωση στην «Old Market Square» (Videos)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από 23 χρόνια θα αγωνιστεί στην Premier League, μετά τη νίκη με 1-0 στον τελικό ανόδου κόντρα στη Χάντερσφιλντ και οι πανηγυρισμοί των οπαδών της δεν έχουν τελειωμό.

Συγκεκριμένα χιλιάδες οπαδοί της Φόρεστ έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην «Old Market Square» την κεντρική πλατεία της πόλης και μια από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιτυχία

της ομάδας τους.

What a first season at the club, Dane

#NFFC pic.twitter.com/umXOGx5V1h

— Nottingham Forest FC (@NFFC) May 30, 2022

Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο αλλά και θρύλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς οι οποίοι «κοκκίνισαν» την πλατεία και δεν σταμάτησαν το τραγούδι.

LEGENDS

#NFFC pic.twitter.com/wZZQ539wGj

— Nottingham Forest FC (@NFFC) May 30, 2022

Οι οπαδοί των «Reds» πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την επάνοδο της ομάδας τους στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

And it’s Nottingham Forest…

An hour to go until we begin

#NFFC pic.twitter.com/Kka36zL1lf

— Nottingham Forest FC (@NFFC) May 30, 2022

Διαβάστε επίσης

Επικοινωνία Δένδια-Μπλίνκεν για τουρκική προκλητικότητα και κατάληψη ελληνικών τάνκερ από Ιράν

Επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν: Έτοιμη η Άγκυρα να αναλάβει ρόλο παρατηρητή

«Top Gun: Maverick» διθυραμβικές κριτικές και εισπράξεις ρεκόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νότιγχαμ Φόρεστ, Ξέφρενο, Premier League – Αποθέωση, Old Market Square Videos,notigcham forest, xefreno, Premier League – apotheosi, Old Market Square Videos