Ο Alpha πέτυχε «νταμπλ» τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός έκανε τα…δικά του το περασμένο διήμερο και ως ένα βαθμό επηρέασε τις τηλεοπτικές συμπεριφορές φέρνοντας τα πάνω- κάτω στη μοιρασιά τηλεθέασης των καναλιών.

Ο Alpha πάντως εμφάνισε «αντοχές» και επιλογές που τον διατήρησαν στην πρώτη θέση προτιμήσεων των τηλεθεατών το Σαββατοκύριακο.

Ειδικά το Σάββατο κράτησε τις δυνάμεις τους σχεδόν στο σύνολο τους καθώς το μερίδιο του σταθμού διαμορφώθηκε στο 15% από 15,4% που ήταν

την Παρασκευή. Αντιθέτως υποχώρησαν αισθητά τα μερίδια των Mega, Star, ANT1, ΕΡΤ1.

Την Κυριακή και λόγω βροχερού καιρού η αποστασιοποίηση των τηλεθεατών φαίνεται να μετριάστηκε και γι’ αυτό τρία κανάλια εμφανίστηκαν στις τηλεμετρήσεις με διψήφια μερίδια.

Ο Alpha είχε το μεγαλύτερο σε μέγεθος, μειωμένο μόλις κατά 0,1%, συγκριτικά με το μερίδιο του Σαββάτου. Το Mega παραλίγο θα έβλεπε το…κοντέρ να δείχνει το 14%, όμως έφερε τον ανταγωνισμό σε ισορροπία και ο Σκάι επίσης πρόσθεσε δυο μονάδες στο μέγεθος του μεριδίου του, όπως είχε την προηγούμενη ημέρα.

Περαιτέρω υποχώρηση κατέγραψε η Nielsen στο μερίδιο του ΑΝΤ1, πτωτική πορεία που άρχισε από την περασμένη Παρασκευή.

Στο σύνολο της εβδομάδας το υψηλότερο μερίδιο διαμόρφωσε ο Alpha (14,3%), ακολουθούμενος από απόσταση… ανάσας από το Mega (14,2%). Τρίτος ο Σκάι και τέταρτος ο ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ντέρμπι ο αγώνας για την πρώτη θεση τηλεθέασης της Παρασκευής

Καταγγελίες για fake αρθρογράφους στο Protagon (photos)

Ο Guardian καταργεί από τις ψηφιακές εκδόσεις του τις διαφημίσεις τζόγου

Keywords
Τυχαία Θέματα