Ο Alpha το Σάββατο, ο Σκάι την Κυριακή συγκέντρωσαν τις υψηλότερες αποδόσεις τηλεθέασης

Αντοχή και συσπείρωση τηλεθεατών ήταν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Alpha το Σάββατο ο οποίος, παρά τον ανταγωνισμό και την πίεση, κράτησε δυνάμεις και εν τέλει ήταν εκείνος που απέσπασε τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης.

Το Mega είχε θεαματική υποχώρηση, όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία Σάββατα, με τη διαφορά ότι σε σύγκριση με την ίδια ημέρα της προπερασμένης εβδομάδας, η απόδοση κινήθηκε σε χαμηλότερο επίπεδο.

Αντιθέτως κέρδισε

πόντους ο Σκάι, χάρη στη διαρκή ενημέρωση με τις εξελίξεις στη Ρωσία από το πρωί έως το βράδυ.

Στα αξιοσημείωτα, η «εκτόξευση» του μεριδίου του Open στο 8,1% χάρη στα ρεφλέξ του ειδησεογραφικού μηχανισμού του σε ότι αφορά στην ανταρσία της Wagner του Γεβγένι Πριγκόζιν και την κάλυψη των εξελίξεων στην Ρωσία.

Την Κυριακή, τις περισσότερες προτιμήσεις συγκέντρωσε το κανάλι του Φαλήρου, στο σύνολο της ημέρας, με τον Alpha κατά πόδας, ενώ και το Mega κάλυψε σε σημαντικό βαθμό το «χαμένο έδαφος» και είδε το μερίδιο του να κινείται στην περιοχή με τα διψήφια ποσοστά.

Τις δυνατότητες και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει το Open, κατέγραψε η Nielsen, ανήμερα των εκλογών καθώς το κανάλι της Παιανίας αν και με μειωμένο μερίδιο, κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το Σάββατο, συγκέντρωσε συνολικά προτιμήσεις περισσότερες από Star, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για Πρετεντέρη: «Αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου, εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά» (videos)

Μπάρκα: Στέλεχος από τους Σπαρτιάτες παρενέβη στην εκπομπή της – «Δεν δίνουμε λόγο σε τέτοιους ανθρώπους» (Video)

Τηλεθέαση: Το Mega ολοκλήρωσε το πενθήμερο με πρωτοπορία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alpha, Σάββατο, Σκάι, Κυριακή,Alpha, savvato, skai, kyriaki