Ο «Berlin» επιστρέφει στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου


Ο Πέδρο Αλόνσο ακόμη δεν είναι σίγουρος για το τι του αρέσει στον διαβόητο χαρακτήρα του «La Casa de Papel» Berlin.

«Όταν διάβαζα το σενάριο, αναρωτιόμουν, τι θα σκεφτεί ο κόσμος για αυτόν τον τύπο; Είναι ένας συναισθηματικός τρομοκράτης», δήλωσε μη μπορώντας να κρύψει ένα γέλιο.

Οι θεατές του επιτυχημένου τηλεοπτικού σόου «La Casa de Papel», θα χαρούν να δουν τον Berlin

να υποδύεται τον ανέμελο, σοφιστικέ και ελαφρώς ψυχωτικό κλέφτη στο πολυαναμενόμενο prequel του Netflix «Berlin», που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 29 Δεκεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι υπέκυψε σε μια θανατηφόρα ασθένεια στη δεύτερη σεζόν του «La Casa de Papel», ο Berlin παρέμεινε εξέχουσα παρουσία και στις τρεις σεζόν του δράματος, εμφανιζόμενος σε αναδρομές και ήταν αγαπημένος των θαυμαστών μέχρι το τέλος. Τώρα επέστρεψε, νεότερος, και με μερικές βασικές διαφορές.

«Τιμούμε αυτό που μας έδωσε το «La Casa de Papel» και μετά το …εγκαταλείπουμε», λέει ο Αλόνσο. «Ο νέος τόνος είναι πιο κωμικός, πιο ρομαντικός, υπάρχει κάτι πιο ελαφρύ στο DNA του».

Παρόλο που το DNA του δεν ξεφεύγει πολύ από αυτό που έκανε χαρακτήρα του αγαπημένο των θαυμαστών, ο Αλόνσο λέει ότι η αγάπη είναι ένα τεράστιο θέμα στο spinoff. «Η αγάπη είναι τα πάντα. Φανταστείτε όμως τον Berlin σε μια ρομαντική κωμωδία», λέει ειρωνικά.

Διαδραματίζεται πολύ πριν από την πρώτη σεζόν του «La Casa de Papel», η νέα σειρά θα δείξει τον Berlin στο απόγειο της …καριέρας του, ενορχηστρώνοντας μια νέα ληστεία και με μια σημαντική ιστορία αγάπης που στηρίζεται σε όλα.

Ο Berlin αναγνωρίζεται ως ο εγκέφαλος διαρρήκτης και στρατηγός πίσω από περίπλοκες ληστείες, αλλά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς, ιστορικά υπολείπεται. Όπως αποκαλύφθηκε στο «La Casa de Papel», έχει παντρευτεί τουλάχιστον τρεις φορές.

«Ο Berlin είναι ένας τύπος που στην αρχή με εξέπληξε πραγματικά. Θα μου έλεγαν, ο χαρακτήρας είναι ψυχρός, σωστά; Τότε, συνειδητοποίησα ότι είναι ένα ηφαίστειο και τίποτα δεν είναι πιο εκρηκτικό από τη ρομαντική αγάπη», είπε ο Αλόνσο.

Με φόντο την πόλη της αγάπης, οι θεατές θα δουν τον Berlin (πραγματικό όνομα Andrés de Fonollosa) να προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια εκπληκτική ληστεία στο Παρίσι. Το τελευταίο τρέιλερ της σειράς επιβεβαιώνει ότι μια ολοκαίνουργια ομάδα κλεφτών θα ενωθεί μαζί του. Το σχέδιό τους; Να κλέψoyn 44 εκατομμύρια ευρώ σε ένα απόγευμα.

«Κάθε φορά που χρειάστηκε να ενσαρκώσω τον ρόλο, νιώθω πραγματικά σαν να βρίσκομαι σε διαφορετική ταινία. Είναι ένας ρόλος που έχει πολλή ουσία και πλούτο», λέει ο Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης:

Μαράια Κάρεϊ: Τα παιδιά της βαρέθηκαν να ακούν το «All I Want for Christmas is You» – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Βασίλης Καρράς: Η συγκίνησή του on air για την απώλεια του Παντελή Παντελίδη: «Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Ευχήθηκαν «καλά Χριστούγεννα» με μια νέα φωτογραφία των παιδιών τους

Keywords
Τυχαία Θέματα