«Ο άλλος άνθρωπος» – Γωγώ Δελογιάννη: «Έχουμε φάει όλοι μια κατραπακιά – Το έργο του Πολυχρονόπουλου δεν αναιρείται» (video)

Για τις κατηγορίες σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 η γνωστή σεφ και εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Γωγώ Δελογιάννη.

«Έχουμε φάει όλοι μια “κατραπακιά” περίεργη. Όσο και να με στεναχωρεί αυτό (που συνέβη), περιμένω να δω τι θα γίνει από πλευράς Δικαιοσύνης» είπε αρχικά η σεφ.

«Το

έργο δεν μπορούμε να το αναιρέσουμε, έχει συμβεί και δεν αναιρείται», ανέφερε η κ. Δελογιάννη, προσθέτοντας ότι «μόνο από τα δικά μου χέρια έχουν περάσει περισσότερες από 60.000 μερίδες φαγητού, άρα έγινε έργο και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Η αλληλεγγύη είναι ο μοναδικός συνεκτικός ιστός της κοινωνίας. […] Στη δική μου αντίληψη δεν είχε υποπέσει τίποτα τέτοιο και ασχολούμαι με την κοινωνική κουζίνα 11 χρόνια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έγινε, δεν μπορώ να αμφισβητήσω τη φωτογραφία…».

«Ξέρω ότι ο ίδιος ο Κώστας δεν είχε λογαριασμό για δικούς του λόγους και αυτά τα χρήματα κάπου έπρεπε να μπαίνουν. Ποιος τα διαχειριζόταν στ’ αλήθεια, δεν ξέρω. Δεν νομίζω όμως η μαμά του που είναι 70 χρονών… Ναι, κάποιες φορές διερωτόμασταν κι εμείς διάφορα. Αλλά για μένα αυτός ο άνθρωπος προσωπικά έχει υπάρξει πολύ εμπνευστικός. Τον έχω εμπιστευθεί. Δεν αποκαθηλώνω κανέναν εδώ. Έχει δώσει την ψυχή του και έχει κάνει ένα τεράστιο έργο. Αν παρά ταύτα έχει τροφοδοτήσει και ένα πάθος του, που δεν το ξέρουμε ακόμα, αυτό δεν μπορεί να κρίνει όλη τη δράση του», σχολίασε.

«Το πιο στενάχωρο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μιλάμε για χρήματα από το υστέρημα ανθρώπων. Ερχόντουσαν οικογένειες με ένα κουτάκι γάλα και έλεγαν συγγνώμη, αυτό έχουμε, πάρτε το» πρόσθεσε η Γωγώ Δελογιάννη.

«Η αλληλεγγύη είναι ένας από τους λίγους εναπομείναντες συνεκτικούς ιστούς της κοινωνίας. Αν σταματήσουμε να πιστεύουμε στην αλληλεγγύη, δεν θα έχουν μείνει και πολλά ιδανικά για να πιστέψουμε σε αυτά και προσωπικά δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο χωρίς τέτοια ιδανικά…» κατέληξε η σεφ.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Ζευγάρι έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του – Δύο συλλήψεις, ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική (video)

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα (video)

Νεκρός 59χρονος στην Εγνατία – Παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Γωγώ Δελογιάννη, Έχουμε, Πολυχρονόπουλου,– gogo delogianni, echoume, polychronopoulou