Ο ΑΝΤ1 «πάτησε» την Τρίτη το ρεκόρ τηλεθέασης του Mega και ισοφάρισαν για σεζόν

Στο 15% διαμορφώθηκε την Τρίτη το μερίδιο του ΑΝΤ1, το μεγαλύτερο μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας που εξετάζει η Nielsen στις μετρήσεις τηλεθέασης σε ημερήσια βάση. Το κανάλι του Αμαρουσίου με τη χθεσινή απόδοση του ισοφάρισε το ρεκορ της σεζόν μέχρι τώρα που είχε καταφέρει την προηγούμενη ημέρα το Mega.

Παράγοντες

στη διαμόρφωση του μεριδίου του ΑΝΤ1 αποτέλεσαν- συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη ημέρα- πρωτίστως οι αυξημένες αποδόσεις της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και πιο μετά του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» και της σειράς «Η μάγισσα».

Το Mega αποτέλεσε την δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών, διατήρησε τη δυναμική του σε υψηλό επίπεδο παρά την απώλεια 1,1%, συγκριτικά με το μερίδιο της ακριβώς προηγούμενης ημέρας.
Απώλειες εμφάνισε στο μερίδιο του και ο Alpha έχοντας «απόσταση» από το Mega ίδια με εκείνη που είχε χθες το κανάλι της Συγγρού με τον ΑΝΤ1. Το μερίδιο του πάντως τον κρατάει μέσα στην κούρσα διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Πιο κοντά βρέθηκαν χθες, εξάλλου, Star και Σκάι. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πρόσθεσε λίγους πόντους στο κομμάτι του, λίγους επίσης πόντους έχασε το Star. Για την ακρίβεια, όση απώλεια είναι το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, τόση ήταν η βελτίωση του μεριδίου του καναλιού του Φαλήρου.

Ισοδύναμα αναδείχθηκαν Open και ΕΡΤ1ΕΡΤ1 και Open). «Τσίμπησε» 0,4% στο μερίδιο του το Μακεδονία TV, σε σχέση με την Δευτέρα, τόσο ακριβώς έχασε από το κομμάτι της η ΕΡΤ3, ενώ η ΕΡΤ2, στη τηλεοπτική «ζώνη του λυκόφωτος», είδε το μερίδιο της οριακά πάνω από το 1%.

Διαβάστε επίσης:

Φλερτ ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 με τον Λαζόπουλο

Γιώργος Αυτιάς: Περιέγραψε τι θα κάνει από τον Μάιο και έπειτα (video)

ΕΡΤ: Νομοθετικοί ελιγμοί για την «επόμενη μέρα» στο διοικητικό σχήμα της

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΝΤ1, Τρίτη, Mega,ant1, triti, Mega