Ο Ασγκάρι απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα «εξαιρετικά ντροπιαστικές» πληροφορίες της Σπίαρς

Ο Σαμ Ασγκάρι φέρεται να θέλει η εν διαστάσει σύζυγός του, η σούπερ σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, να του πληρώσει περισσότερα από όσα περιλαμβάνεται στο προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να κρατήσει τα μυστικά της ιδιωτικής τους ζωής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

«Προσπαθεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα από το συμβόλαιο και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την Μπρίτνεϊ, εκτός και αν πληρωθεί».

«Λοιπόν,

σε αυτό επικεντρώνεται ο Σαμ».

Δεν είναι σαφές πόσα χρήματα θέλει ο Ασγκάρι ή εάν το προγαμιαίο συμβόλαιο επιτρέπει την αποκάλυψη αρνητικών πληροφοριών.

Οι εκπρόσωποι και των δύο μερών δεν απάντησαν αμέσως τα αιτήματα της Page Six για σχολιασμό.

Ωστόσο, μια ξεχωριστή πηγή προσθέτει ότι η ομάδα της Σπίαρς έχει απλώσει δίχτυ προστασίας στην τραγουδίστρια και ότι «ο χωρισμός θα γίνει σεβαστός».

«Είναι εκβιασμός και δεν θα συμβεί ποτέ», λέει επίσης η ίδια πηγή στην Page Six.

Η Σπίαρς παντρεύτηκε τον Άσγκαρι στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια στις 9 Ιουνίου 2022 μπροστά σε καλεσμένους όπως η Σελένα Γκόμεζ, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον και η Μαντόνα. Ο γάμος θεωρήθηκε ορόσημο στη νέα της ζωή που ξαναβρήκε, μετά την απόφαση διακοπής της δικαστικής επιμέλειας του πατέρα της, που ήλεγχε τη ζωή της για περισσότερα από 13 χρόνια.

Η ποπ σταρ γνώρισε και άρχισε να βγαίνει με τον Άσγκαρι, μοντέλο και ηθοποιό, όταν εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της για το τραγούδι Slumber Party το 2016.

Ενόψει της μεγάλης ημέρας, το ζευγαρι υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Τα χρήματα που κέρδισε πριν τον γάμο προστατεύονται», λέει η πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος: Έξαλλος με δημοσιέυματα που τον ήθελαν…τσακωμένο με Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Κάνουν παρέα διακοπές στη Χαλκιδική (photos)

Ντέμι Μουρ: Στην Κεφαλονιά μετά το ταξίδι της στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασγκάρι, Σπίαρς,asgkari, spiars