Ο Γιώργος Καραμίχος «έφαγε ξύλο» στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Στον Πειραιά και τις προσφυγικές και κακόφημες περιοχές περασμένων εποχών κινείται η πλοκή της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» που πιάνει το νήμα της ιστορίας των χανσενικών της Σπιναλόγκας που θεραπεύτηκαν από εκεί που το είχε αφήσει το θρυλικό «Το νησί».

Τα γυρίσματα της σειράς (ΕΡΤ1) είναι σε εξέλιξη και σε ένα από αυτά τρύπωσε φωτογραφικός φακός και απαθανάτισε τι συμβαίνει μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιώργος Καραμίχος εμφανίστηκε λες και μόλις είχε γυρίσει από καβγά.

Με μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο. Τον είχε όμως «ξυλοφορτώσει» επιδέξια με τα μολύβια της, τα πινέλα της και όλα τα κατάλληλα υλικά μακιγιάζ η ψιμυθιολόγος που είχε αναλάβει να τον «ετοιμάσει» για το γύρισμα σκηνής έπειτα από σεναριακό καβγά.  

Ο Καραμίχος στη σειρά, τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Βικτόριας Χίσλοπ, κάνει τον Μανώλη Βανδουλάκη ο οποίος από την Κρήτη ανεβαίνει στον Πειραιά. Οι γύρω του, περιθωριακοί τύποι του λιμανιού, βλέπουν στο πρόσωπό του έναν γοητευτικό ευχάριστο και χαρισματικό άνθρωπο, με άγνωστο παρελθόν, όμως επιρρεπή στις καταχρήσεις και στον τζόγο. Άρα και στους μπελάδες. 

Η νέα δραματική σειρά 14 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, που θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00, διηγείται τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας, τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά της, τις φυλακές κάθε είδους που χτίζει ο άνθρωπος γύρω του, αλλά και την ανάγκη για λύτρωση, ελπίδα, αγάπη, που αναπόφευκτα γεννιέται πάντα μέσα από τα χαλάσματα.

Παίζουν εκτός από τον Γιώργο Καραμίχο οι Μαρία Καβογιάννη, Γιάννης Στάνκογλου, Γιουλικά Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πασσά,  Γιώργος Συμεωνίδης, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Δημητροπούλου κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός με Πορτοσάλτε-Παπαπαναγιώτου-Κλαυδιανό: «Πέταγονται και οι δύο σαν να μην πω τι» (video)

«House of the Dragon»: «Τρένο» πάει η τηλεθέαση – Δεν το πιστεύουν στο HBO

Τηλεθέαση: «Μαγνήτης» η κηδεία της Ελισάβετ και για τα ελληνικά κανάλια (Πίνακας)

Keywords
Τυχαία Θέματα