Ο Καραγκούνης, ο Φίλης και ο… Ζίζεκ (Video)

Τον Σλοβένο φιλόσοφο επικαλέστηκε ο βουλευτής της ΝΔ για να αποκρούσει τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση δείχνει ανοχή στην έξαρση της ακροδεξιάς βίας.

Συγκεκριμένα, Κώστας Καραγκούνης και Νίκος Φίλης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο OPEN, σχετικά με τα αυξημένα περιστατικά βίας από ακροδεξιά στοιχεία, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

να υποστηρίζει ότι «εδώ είναι εγκληματική δραστηριότητα νεοφασιστών. Συνεπώς αυτή η προσπάθεια της κυβέρνησης να ψαρέψει στα βαλτονέρια της ακροδεξιάς ψήφους – γιατί αυτό είναι – παρείχε πολιτική κάλυψη δυστυχώς εκ των πραγμάτων σ’ αυτή την εγκληματική δραστηριότητα».

Ανταπαντώντας, ο βουλευτής της ΝΔ έβαλε στην συζήτηση τον… Σλαβόι Ζίζεκ, λέγοντας ότι «θα πρέπει να καταδικάσουμε και τη βία από τον ακροαριστερό και τον αναρχικό χώρο. Γιατί θα μπορούσα και εγώ να γυρίσω την κουβέντα και να σας πω κ. Φίλη ότι εάν θέλετε να καταδικάσετε τέτοια φαινόμενα, ούτε συναγελάζεσαι με τον κ. Ζίζεκ, τον θεωρητικό της βίας στην Αριστερά. Ο κ. Τσίπρας δεν καθόταν με τον κ. Ζίζεκ πριν γίνει βεβαίως κυβέρνηση;».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του Ν. Φίλη, ο οποίος και σημείωσε ότι «δεν θα απολογηθούμε στον κ. Καραγκούνη που μπερδεύει και λέει ότι ένας διαπρεπής φιλόσοφος, ο Ζίζεκ, είναι τρομοκράτης και άνθρωπος της βίας. Τι να του απαντήσω; Ανοησίες λέει».

Διαβάστε επίσης

Γεωργιάδης: Η ακρίβεια θα κρατήσει λίγους μήνες παραπάνω

ΚΙΝΑΛ: «Καρφιά» Κεγκέρογλου για την οικονομική συνδρομή των ευρωβουλευτών στο κόμμα

Νέα Δημοκρατία: Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του κόμματος – Τα ονόματα που ακούγονται (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα