Ο Καρτερός καταλογίζει στον Κασσελάκη «προεδρική πολυπραγμοσύνη» – Μέσω της Αυγής!

Δεν φαίνεται ότι όλο αυτό με τον Θανάση Καρτερό να «πυροβολεί» κάθε λίγο τον Στέφανο Κασσελάκη από τις σελίδες της Αυγής, θα πάει καλά.

Ο άλλοτε διευθυντής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα και κατά τα φαινόμενα συχνός συνομιλητής αν όχι και στενός συνεργάτης του, εξαπολύει σήμερα Τρίτη και δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά τον κατηγορεί ότι «δημοσιοποιεί ως

θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ρηξικέλευθες  προσωπικές του θέσεις και ενώ ορκίζεται στη συλλογικότητα το κάνει χωρίς να υποκύπτει στην ανάγκη και τη βάσανο των συλλλογικών οργάνων».

Του καταλογίζει δε, «προεδρική πολυπραγμοσύνη», ενώ επικρίνει και τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, επειδή σιωπούν συλλογικά.

Ο αρθρογράφος που είχε για ένα διάστημα απόσχει από την κριτική προς τον κ. Κασσελάκη επανέρχεται έτσι στην αμφισβήτηση, προκαλώντας κάποιες απορίες. Όπως, για παράδειγμα, εάν το νέο αυτό κύμα επιθέσεων είναι σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα. Ή αν πρόκειται για μία προσπάθεια να ανακοπεί η ανοδική πορεία των ποσοστών του κόμματος προς τις ευρωεκλογές, υπό το φόβο ότι η ενδυνάμωση του κ. Κασσελάκη από μία θετική επίδοση στις 9 Ιουνίου, μπορεί να οδηγήσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι.

Στην Κουμουνδούρου πάντως δεν παίρνουν και με μεγάλο ενθουσιασμό τη σπουδή του κ. Καρτερού να σημάνει νέο ανένδοτο κατά του κ. Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Ο νεαρότερος υποψήφιος για τις ευρωεκλογές – Αυτός είναι ο «Βενιαμίν» του Κινήματος 

Φαρμακερό σχόλιο Καρανίκα για Ακρίτα

Ήξεις αφήξεις της κυβέρνησης για τον Δούκα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρτερός, Κασσελάκη, – Μέσω, Αυγής,karteros, kasselaki, – meso, avgis