Ο Κούγιας μιλάει για το θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου και χαρακτηρίζει «της πλάκας» τη δικογραφία για την υπόθεση Λυγγερίδη

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε τόσο για το θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, τον οποίο εκπροσωπεί, όσο και για την υπόθεση Λυγγερίδη, λέγοντας μάλιστα ότι η δικογραφία για τους συλληφθέντες είναι της πλάκας.

Όπως ανέφερε, ο Γιάννης Καλλιάνος του ζήτησε να τον εκπροσωπήσει, κάνοντας λόγο για ακραία ιατρικά λάθη στη νοσηλεία του πατέρα του.

«Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου, έχασε τη ζωή του παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές και θα έχει μια βραχυχρόνια νοσηλεία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας

ότι «μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη», στον οποίο απέδωσε «ακραία υπεράσπιση του συστήματος, αγνοώντας τα γεγονότα».

«Της πλάκας η δικογραφία για τους συλληφθέντες στην υπόθεση Λυγγερίδη»

Αναφερόμενος στις συλλήψεις που έγιναν για το θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μιλήσω ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, αλλά ως νομικός, για ευνόητους λόγους. Η δικογραφία είναι της πλάκας και έχει στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του».

«Αυτός που υπογράφει το διαβιβαστικό είναι ανεκδιήγητος και είναι γνωστή η διαδρομή του», ανέφερε ακόμη ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης

Άνω Λιόσια: Διευθυντής δημοτικού εντόπισε αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο

Ελευσίνα: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα

Τέμπη: «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν» απαντά στη Φλέσσα ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας θυμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κούγιας, Γιάννη Καλλιάνου, Λυγγερίδη,kougias, gianni kallianou, lyngeridi