Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Theon Sensors στο Κορωπί

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Τη THEON SENSORS στο Κορωπί επισκέφθηκε πρόσφατα ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ψυχίατρος και Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, όπως πληροφορηθήκαμε.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της THEON SENSORS ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει τόσο σημαντικά επιτεύγματα

στον κλάδο των νέων τεχνολογιών και της άμυνας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μάθαμε ότι ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ελληνικότητα της THEON SENSORS ως πρωτοπόρος εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο των θερμικών και νυχτερινής όρασης οργάνων, καθώς και στο γεγονός ότι η εταιρία αξιοποιεί ως επί το πλείστον εξαιρετικά εξειδικευμένους Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τον Βασίλη Σαββαϊδη, Γενικό Διευθυντή ΤΗΕΟΝ SENSORS

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένα έμειναν τα στελέχη της ΤΗΕΟΝ SENSORS τόσο για τις γνώσεις του κου Κυμπουρόπουλου, όσο και για τη διάθεσή του να υποστηρίξει τις ελληνικές εταιρίες τεχνολογίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Χαρακτηριστικά μάλιστα ο κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς, CEO της ΤΗΕΟΝ SENSORS, στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε «από όλες τις επίσημες επισκέψεις που είχαμε στη ΤΗΕΟΝ SENSORS όλα αυτά τα χρόνια, αυτή η επίσκεψη, του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, μας τιμά περισσότερο από όλες».

O Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά την ξενάγησή του στη ΤΗΕΟΝ SENSORS

ΚυμπουρόπουλοςTheon SensorsΣαββαϊδηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα