Ο Τραμπ έγινε χαρακτήρας σε κόμικ της Μάρβελ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Φαίνεται πως οι δημιουργοί των κόμικ της Μάρβελ εμπνέονται από την πολιτική επικαιρότητα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Έτσι μετά τον Τζάστιν Τριντό ο οποίος έγινε χαρακτήρας σε τεύχος για τον Κάπτεν Αμέρικα, ήρθε η σειρά του Ντόναλτ Τραμπ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ εμφανίζεται σε ρόλο υπερ-κακού σε επετειακό τεύχος για τον Σπάιντερμαν. Ποιο συγκεκριμένα ο χαρακτήρας του Τραμπ φαίνεται να είναι μια διακωμώδηση του κακού MODOK (Mental Organism Designed

As America’s King)- ενός οργανισμού που σχεδιάστηκε από τους επιστήμονες ο οποίος παραστρατεί και γίνεται φονική μηχανή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Spider-Gwen Annual #1», στο οποίο η κοπέλα του Peter Parker, Gwen Stacey, είναι αυτή που δέχεται τσίμπημα από ραδιενεργή αράχνη.

Και αν και η εμφάνιση του Τραμπ στο κόμικ της Μάρβελ θα μπορούσε να αποτελεί αλληγορία για τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, το γεγονός πως ο χαρακτήρας ονομάστηκε MODAAK το οποίο αντιστοιχεί στο «Ψυχικός Οργανισμός Σχεδιασμένος ως Βασιλιά της Αμερικής» δείχνει ακριβώς τι σκέφτεται η Μάρβελ για τον Τραμπ.

omfg donald trump is officially a marvel villain pic.twitter.com/xUumSq48um

— spider-boy™ (@sarcasticIwt) 3 July 2016

marvel has made a comic where a woke poc female captain america beats up donald trump while he talks about his hands pic.twitter.com/kmuGd3FcvE

— DESTROYMAN (@topbunkwanter) 3 July 2016

Ντόναλτ ΤραμπΜάρβελκόμικΚάκοςΉρωαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα