Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός LIVE: 1-1 (B’ ημίχρονο)

Το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πρωταγωνιστεί στην 8η αγωνιστική της Super League.

To σκορ άνοιξε ο Παναθηναϊκός στο 28ο λεπτό με τον Βαγιαννίδη να εκτελεί από κοντά και να βρίσκει στόχο.

Στο 48ο λεπτό, ο Ολυμπιακός

ισοφάρισε με γκολ του Καμαρά.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς σε 7 αγώνες και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με τρεις βαθμούς λιγότερους, δηλαδή 16 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό έχει ορισθεί ο Φάμπιο Μαρέσκα από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζιοβάνι Μπατσίνι και Βαλέριο Βέκι. Επίσης, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο – επίσης – Ιταλός Μάρκο Πιτσινίνι και ο Βασίλης Νικολάκης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας ντέρμπι «αιωνίων»! #Panathinaikos #PAOFC #OLYPAO #StoiximanSuperLeague #slgr pic.twitter.com/lT9w9FiOFG

Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 21, 2023 Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Ορτέγκα, Ροντινέι στα αριστέρα και τα δεξιά της άμυνας. Ρέτσος και Ντόι στα στόπερ. Αλεξανδρόπουλος στη θέση Έσε, μαζί με Καμαρά στα χαφ. Πιο μπροστά τους ο Φορτούνης. Στα αριστέρα της επίθεσης ο Ποντένσε, Μασούρας στα δεξιά και στην κορυφή ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης:

Super League: «Καθάρισε» στην Τρίπολη η ΑΕΚ και… περιμένει

Super League: Δακρυγόνα στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Βινίσιους ξανά – Ντροπιαστικές εικόνες μέσα στο γήπεδο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα