Ομιλία Κασσελάκη στην Κ.Ο: Θερμή υποδοχή σε Τσίπρα, χαμόγελα και …αμηχανία (Photos)

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στη Βουλή, μίλησε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας αρχικά πως «είναι για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη που παίρνω το λόγο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τιμή και ευθύνη μπροστά στους πολίτες. Να δεσμευτούμε μαζί ότι αγώνας μας θα είναι

πάντα ενωτικός, συλλογικός, με αλληλεγγύη και δημοκρατικό ήθος».

Θερμή και με χειροκροτήματα ήταν η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα από τους υπόλοιπους βουλευτές, ο οποίος επέλεξε να καθίσει πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ενώ ήταν και οι δύο σε πολύ καλή διάθεση.

Ενδιαφέρον είχε και η άφιξη της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία στη συνέχεια κινήθηκε προς το… βάθος της αίθουσας επιλέγοντας να καθίσει πίσω στις τελευταίες σειρές, λίγο πιο μπροστά από τους δημοσιογράφους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσήλθε στην αίθουσα με καθυστέρηση μισής ώρας περίπου, πιστός θα έλεγε κανείς στην παράδοση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος παγίως εμφανιζόνταν αργοπορημένος, προκαλώντας σχόλια στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως «η ώρα ΠΑΣΟΚ ωχριά μπροστά του, τώρα υπάρχει η ώρα Τσίπρα»…

Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο καρό σακάκι χωρίς γραβάτα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτισε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά έσπευσε και για μια θερμή χειραψία με τον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

Εμφανώς αγχωμένος ο κ. Κασσελάκης κατάφερε να θερμάνει την «κρύα αίθουσα» σταδιακά, ενώ δεν έλειψαν τα σαρδάμ, που πρόδιδαν την αμηχανία του. Ωστόσο, το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ζέστανε την ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Με 29 ψήφους υπέρ πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για το προεδρείο της ΚΟ – Συντονιστής ΕΠΕΚΕ ο Παύλος Πολάκης

Γιούνκερ: Η Ουκρανία είναι εντελώς διεφθαρμένη – Δεν είναι έτοιμη για ένταξη στην ΕΕ

Guardian για ΟΑΚΑ: Μπορεί να χρειαστεί να ξηλωθεί το στέγαστρο Καλατράβα

Keywords
Τυχαία Θέματα