Οργή στο Twitter με Καμπουράκη και την ατάκα του «αυτό θα γίνεται από δω και πέρα, θα θυμούνται τριάντα φορές την ημέρα τα Τέμπη;»

Τα οργισμένα σχόλια χρηστών του Χ (πρώην Twitter) προκαλεί άρθρο του Δημήτρη Καμπουράκη στο liberal, που αναφέρεται σκωπτικά στα Τέμπη και στη γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

«Αυτό θα γίνεται από δω και πέρα. Θα γίνεται ένα μαχαίρωμα κάπου στη χώρα; Θα ζητούν την παραίτηση Χρυσοχοΐδη. Θα θυμούνται τριάντα φορές την ημέρα τα Τέμπη; Θα ζητούν την άμεση φυλάκιση Καραμανλή. Θα γράφει κάτι για κάποιον κρατικό αξιωματούχο ένας στα social media; Θα πρέπει αυτός να προφυλακίζεται άμεσα και άνευ αποδείξεων. Θα βλέπουν έναν οδηγό λεωφορείου να μιλά στο κινητό ενώ οδηγεί; Θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα ο υπουργός μεταφορών», γράφει ο δημοσιογράφος, θεωρώντας προφανώς ότι οι 57 νεκροί των Τεμπών και η γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αποτελούν ζητήματα ήσσονος σημασίας.

Ίσως για αυτό τα συγκρίνει τους αδιανόητους αυτούς θανάτους με μια λάθος σύνταξη από τον ΕΟΠΠΥ.

»Αν βγει μια λάθος σύνταξη από τον ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να καρατομηθεί κατ’ ευθείαν η υπουργός εργασίας. Θα περικόπτεται το επίδομα ανεργίας κάποιου ανέργου διότι δεν τηρεί πια τις προϋποθέσεις; Θα απαιτείται η παραίτηση και του υφυπουργού εργασίας. Έτσι, να μείνει τελείως ακέφαλο το υπουργείο. Θα πέσει κάποια μπουνιά σ’ ένα γήπεδο τρίτης εθνικής; Κατ’ ευθείαν θα ζητείται η καρατόμηση του υφυπουργού αθλητισμού. Θα πέσει περονόσπορος στις πατάτες κάποιου χωραφιού στην Πελοπόννησο, στη Νάξο ή στο Νευροκόπι; Να εκπαραθυρωθεί ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης», συνεχίζει.

Δηλωτικές της οργής που έχει προκαλέσει είναι οι παρακάτω αναρτήσεις:

Καμπουρακης.
Η ντροπή της Κρήτης και όχι μόνο ! pic.twitter.com/ODvdkgkk10

— Ezhna (@Ezhna2) April 7, 2024

Διαβάστε επίσης:

Έμφυλη βία: «Πρέπει κι αυτή η φωνή να ακουστεί» – Το ηχηρό μήνυμα στη νοηματική

Ναταλία Γερμανού: Το spoiler για τον Νίκο Καρβέλα

«Αταίριαστοι»: Η αποχαιρετιστήρια selfie με τον Γιώργο Αυτιά

Keywords
Τυχαία Θέματα