Όταν ο Κασσελάκης αντιπαρατέθηκε με τον Κοντιάδη – Κι αυτό δεν πήγε καλά για τον συνταγματολόγο (Video)

Κι όμως. Μπορεί το επιδεικτικά και αυτάρεσκα διανοουμενίστικο περιβάλλον, που επικρατούσε στην παρουσίαση του βιβλίου, που έγραψε ο συνταγματολόγος Ξενοφών Κοντιάδης με επικριτική διάθεση για τον Στέφανο Κασσελάκη να έμοιαζε ξένο για τον… Στέφανο Κασσελάκη, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ήξερε γιατί αποφάσισε να παραστεί.

Μπορεί να μην ήταν εύκολο να παρακολουθήσει όλους τους όρους και τις εξεζητημένες αναζητήσεις ή τα περίτεχνα λεκτικά σχήματα που χρησιμοποιούσαν ο συγγραφέας και ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, αλλά

αντιπαρέθεσε στην ιδιότυπη αλαζονεία της διανόησης, μία ανθρώπινη προσέγγιση, μία γείωση με την κοινωνία και μία τριβή με την καθημερινότητα, που εξέπληξε το κοινό.

Δεν του το είχα του #Κασσελακη
Κορυφαία τάπα pic.twitter.com/XxBzE3KYqI

— Marka2 (@Marka2free) November 20, 2023

Η κορυφαία ίσως στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν κάλεσε τον κ. Κοντιάδη να του πει ένα (1) παράδειγμα εικόνας, που επέλεξε ο ίδιος να προβάλει και δεν ισχύει.

Και εκεί κατέρρευσε η δικολαβίστικη αποφυγή της πραγματικής αντιπαράθεσης, που έντεχνα δίνει τη θέση της σε ιλουστρασιόν παράθεση αξιωμάτων.

Ο συγγραφέας άρχισε τα γενικά τύπου «μπορώ να πω πολλά παραδείγματα», αλλά όταν είπε τελικά ένα και ο κ. Κασσελάκης απάντησε, επιστράτευσε την υπεκφυγή «ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση».

Διαβάστε επίσης

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Έριξε τα βέλη» του στον Ανδρουλάκη αν και… απουσίαζε

Η ζημιά του «Βέλους» και η αναζήτηση… απάνεμου λιμανιού

Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: «Εσείς βγαίνετε στα κανάλια και τα λέτε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Κασσελάκης, Κοντιάδη – Κι,otan, kasselakis, kontiadi – ki