Ώθηση στον ΣΥΡΙΖΑ από την Αχτσιόγλου βλέπουν στην Πειραιώς

Μπορεί οι πυρκαγιές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης, ωστόσο, έστω και με… μισό μάτι, δεν ξεχνά να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πλησιάζει η ώρα της εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος, κάτι που στη Ν.Δ. θεωρούν ότι θα φέρει κάποιες ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, κάποιες πληροφορίες από την Πειραιώς αναφέρουν ότι στο κυβερνών κόμμα ως φαβορί για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

θεωρείται η Έφη Αχτσιόγλου, της οποίας η υποψηφιότητα εκτιμάται ως πιο ισχυρή από αυτή των αντιπάλων της Ευκλείδη Τσακαλώτου, Νίκου Παππά και Στέφανου Τζουμάκα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια νίκη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές θα δώσει και ένα δημοσκοπικό «μπουστάρισμα» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πόσο μεγάλο θα είναι αυτό; Στη Ν.Δ. εκτιμούν ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλο ώστε να απειληθεί η επικυριαρχία του κυβερνώντος κόμματος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ωστόσο οι πιο «ψαγμένοι» εντός του κυβερνώντος κόμματος θεωρούν ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να φανεί η επίδραση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό, όσο και ειδικότερα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για υποψηφιότητα Κασιδιάρη: Αν εκλεγεί, θα τεθεί σε αργία

Στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Εκτός ΝΔ ο «αντάρτης» Γιώργος Αμανατίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ώθηση, ΣΥΡΙΖΑ, Αχτσιόγλου, Πειραιώς,othisi, syriza, achtsioglou, peiraios