Πανελλήνιες 2023: Πατέρας και γιος πέρασαν στην ίδια σχολή στο ΑΠΘ

Συμμαθητές ήταν πατέρας και γιος στην Πτολεμαΐδα και μάλιστα δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις πέρασαν στην ίδια σχολή Πληροφορικής στο ΑΠΘ, οπότε θα είναι και συμφοιτητές.

Πρόκειται για τον Γιώργο και τον Μιλτιάδη Λευκόπουλο από το 2ο ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξασφάλισαν και με το παραπάνω την είσοδό τους στην σχολή που ονειρεύονταν.

Ο πατέρας πέτυχε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ και ο γιος 18.320 μόρια.

Ο Γιώργος Λευκόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα e-ptolemeos.gr δήλωσε πανευτυχής για την επιτυχία του ίδιου και του γιού του Μιλτιάδη. Πατέρας και γιός ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ενώ στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς, για αυτό και ήταν σε διαφορετικές τάξεις.

Ο 46χρονος προκειμένου να δώσει πανελλαδικές χρειάστηκε να κάνει δύο χρόνια ξανά στα θρανία, καθώς ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου. Η όλη εμπειρία για πατέρα και γιο να είναι υποψήφιοι την ίδια χρονιά ήταν για τον ίδιο ενδιαφέρουσα, όπως λέει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γιος Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει διακριθεί και στην πληροφορική, προγραμματισμό και ρομποτική, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Ισίδωρος Ντογιάκος: Συνταξιοδοτείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

Καιρός: 37άρια το Σάββατο – Στα δύο χωρισμένη η χώρα την Κυριακή, πού θα εκδηλωθούν βροχές

Keywords
Τυχαία Θέματα