Πάνος Βλάχος: Μια μέρα μετά την «επίθεση» στους δημοσιογράφους, κερνάει… ποτάκι! (Video)

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η «επίθεση» του Πάνου Βλάχου σε ρεπόρτερ, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι «λερώνουν καθετί όμορφο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με άλλους να εστιάζουν τόσο στο γεγονός όι ο ηθοποιός δεν δέχτηκε κάποια ερώτηση ώστε να ενοχληθεί και άλλους να επισημαίνουν ότι πρόκειται για εργαζομένους που βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να αναδείξουν τη σειρά όπου ο ίδιος πρωταγωνιστεί.

Μια μέρα μετά και έπειτα από αντιδράσεις, οι ρεπόρτερ βρέθηκαν έξω από μαγαζί όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης, με τον ίδιο να απευθύνεται

– αυτή τη φορά- σαφώς πιο ευγενικά στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, αφού αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, πρότεινε στη ρεπόρτερ και το συνεργείο της εκπομπής να εισέλθουν στο μαγαζί και να τους κεράσει ποτό!

«Δεν έχω κάτι να σου πω, αλήθεια, μην σε ταλαιπωρώ ευχαριστώ. Αν θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι από μένα… Εντάξει;» τον ακούμε να λέει στη δημοσιογράφο.

Πάνος Βλάχος: Η «επίθεση» στους ρεπόρτερ

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο» θυμίζοντας το πολύ πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερ.

Όταν μια δημοσιογράφος του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, με το «λερώσετε», ο Πάνος Βλάχος είπε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε» ήταν τα λόγια του Πάνου Βλάχου στους ρεπόρτερ που έπειτα από πρόσκληση παραβρέθηκαν στην avant premiere της σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Μαντά: Είπα σε γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου «θα σε φυτέψω»(Video)

Πιρς Μόργκαν για Όσκαρ: «Σνόμπαραν την Γκρέτα και τη Μάργκοτ – Η πατριαρχία γελάει τελευταία»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απαντά στον Πάνο Βλάχο για την «επίθεση» στους δημοσιογράφους (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα