Πάνος Βλάχος: «Βάλτε και εμένα μέσα στον σάκο» – Απαντά στις αντιδράσεις για το σατιρικό τραγούδι του

Με αυτοσαρκασμό απάντησε ο Πάνος Σάλος στις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι που ερμήνευσε «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Βλάχος.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

αντέδρασε στους στίχους του τραγουδιού και με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε:

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»

Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: https://t.co/hdIypLh9cG δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο…

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 11, 2024

Διαβάστε επίσης:

Λας Βέγκας: «Συνελήφθη» η Κιμ Καρντάσιαν με το νέο της αμόρε

Αθηνά Οικονομάκου: Προκλητική και ακάθεκτη – Διασκεδάζει μέσα στη χλιδή ενώ οι followers την κράζουν

Νίκος Αναδιώτης: Στo Σύνταγμα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ο ηθοποιός – «Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση;»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνος Βλάχος, Βάλτε, – Απαντά,panos vlachos, valte, – apanta