Παντελής Βούλγαρης: Η κόρη του διαψεύδει ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Απολύτως ψευδής είναι, σύμφωνα με την κόρη του, η είδηση ότι ο σπουδαίος σκηνοθέτης, Παντελής Βούλγαρης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ νοσοκομείου.

Ο δημοσιογράφος του OPEN, Νάσος Γουμενίδης, ανέφερε πως ο Παντελής Βούλγαρης «προσβλήθηκε από κορωνοϊό» και νοσηλεύεται «σε κρίσιμη κατάσταση» στη ΜΕΘ. Ανέφερε μάλιστα πως η είδηση διασταυρώθηκε «με τη σύζυγο του» του σκηνοθέτη.

Η ανάρτηση της κόρης του

Ωστόσο η κόρη

του, Κωνσταντίνα Βούλγαρη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Έσβησα το προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν μου αρέσει να γράφω επιθετικά στα ΜΚΔ, αλλά πλέον την είδηση του open και τις κρίσιμες ώρες για την υγεία του πατέρα μου την έχουν αναδημοσιεύσει άπειρα σαιτ… και τα τηλέφωνα στο σπίτι μας, στο δικό μου, έχουν σπάσει, και όλο αυτό είναι εξαιρετικά αγχωτικό και απαίσιο…τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρει ένα ειδησεογραφικό μέσο μια είδηση πριν την ποστάρει; Όλα για μερικά κλικ…ανθρωποφαγία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παντελής Βούλγαρης έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και δεν εισήχθη ποτέ σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», η σύζυγος του σκηνοθέτη και γνωστή συγγραφέας, Ιωάννα Καρυστιάνη, ξεκαθάρισε: «Ο Παντελής είναι μια χαρά, κάθεται εδώ δίπλα μου στον καναπέ. Πέρασε μεν κορωνοϊό αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου και ουδέποτε νοσηλεύτηκε».

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε υπόγειο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο φίλος του – «Δεν τη σκότωσα εγώ» επιμένει ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω εργασιών για το μέτρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντελής Βούλγαρης,pantelis voulgaris