Παπαγγελόπουλος: Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί δικαστικά πραξικοπήματα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Βουλή καθώς μίλησε για δικαστικά πραξικοπήματα που δεν πρόκειται να δεχθεί η κυβέρνηση.

«Αυτή η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στην ασυλία που υπάρχει. Επειδή, το τελευταίο διάστημα κάτι ακούγονται για δικαστικά πραξικοπήματα να ξέρετε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν θα δεχθεί δικαστικά πραξικοπήματα» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο Δημήτρης

Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων συμπλήρωσε πως «την επόμενη φορά στην Βουλή θα κατονομάσω δημόσια τους πραξικοπηματίες και ο νοών νοείτω»...!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε προηγούμενη τοποθέτηση του στην Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε υποστηρίξει ότι «γνωρίζω επίσης πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της Δικαιοσύνης. Τέλος γνωρίζω και τα νομικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι, για την παρεμπόδιση του έργου τους».

Εξάλλου, απαντώντας την Παρασκευή σε επίκαιρη ερώτηση ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σημείωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η κατάργηση της διάταξης που είχε εισαχθεί ως τροπολογία το 2013 και δίνει αμνηστία στα στελέχη των τραπεζών για τα δάνεια που είχαν χορηγήσει σε πολιτικά κόμματα και άλλα ΝΠΔΔ χωρίς ασφαλείς εγγυήσεις. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σημείωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο προκειμένου να προχωρήσουν στην κατάργηση της επίμαχης διάταξης. Επιπλέον, ενημέρωσε το Σώμα ότι από τις 247 υποθέσεις διαφθοράς που βρίσκονταν στα χέρια του Παναγιώτη Νικολούδη, έχουν ελεγχθεί και σταλεί στον εισαγγελέα 21, σε 12 έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και 85 βρίσκονται στην διαδικασία ελέγχου.

ΠαπαγγελόπουλοςΒουλήδικαστικό πραξικόπημαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα