Παρίσι: Η εντυπωσιακή αλλαγή του χρόνου στη Σανζ Ελιζέ που… κανείς δεν έζησε – Το viral βίντεο

Ένα μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα είχαν ετοιμάσει στη Λεωφόρο Σανζ Ελιζέ (Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων) στο Παρίσι, για να γιορτάσουν την έλευση του 2024.

Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες και τουρίστες είχαν συγκεντρωθεί στη γαλλική πρωτεύουσα, προκειμένου να απολαύσουν τους εορτασμούς που είχαν ως επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν σε αυτή το 2024.

VIDEO: Footage from New Year's celebrations in Parispic.twitter.com/QJICqHgPdf

— The Spectator Index
(@spectatorindex) January 2, 2024

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από το βίντεο -που έγινε viral στα social media- κανείς από το πλήθος δεν φάνηκε να… ζει την όμορφη στιγμή. Οι παρευρισκόμενοι δημιούργησαν μία «θάλασσα» κινητών, προτιμώντας απλά να… καταγράψουν το εντυπωσιακό σόου.

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν αρνητικά την εικόνα από το Παρίσι, σημειώνοντας πως αποτυπώνει τη μανία που έχουν πολλοί στην εποχή μας να μοιράζονται κάθε στιγμή της ζωής τους στα social media, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι αυτό τους εμποδίζει από το να την απολαμβάνουν.

We've forgotten how to live in the moment.pic.twitter.com/kwfT6ZKb3L

Culture Critic (@Culture_Crit) January 1, 2024

Διαβάστε επίσης:

Ζβι Ζαμίρ: Πέθανε ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ (video)

Μετρά τις «πληγές» της η Ιαπωνία μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ – Μάχη με τον χρόνο για τα σωστικά συνεργεία, δεκάδες νεκροί

Ιαπωνία: Η στιγμή που το αεροπλάνο της Japan Airlines τυλίγεται στις φλόγες – Βίντεο ντοκουμέντο

Keywords
Τυχαία Θέματα