ΠΑΣΟΚ: «Άνοιξε» το γραφείο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επισκέψεις

Κανονικά λειτουργεί εδώ και μέρες το γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη στην συμπρωτεύουσα. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εκτός από πρόεδρος του κόμματος είναι και βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης καθώς «πήρε» την έδρα από τον Χάρη Καστανίδη.

Όπως είναι φυσικό ο κ. Ανδρουλάκης θα ανεβαίνει αρκετά συχνά στα βόρεια αφού και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει θέλει να δουλέψει στην πόλη για καλύτερα αποτελέσματα στις επόμενες εκλογές.

Η

πρώτη επίσημη συνάντηση στο βουλευτικό γραφείο του Ανδρουλάκη έγινε από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το χαρακτήρισε ως τα «άτυπα εγκαίνια του γραφείου». Το δώρο προς τον Στέλιο Αγγελούδη για την ονομαστική του εορτή ήταν το βιβλίο του Μαρκ Μαζάουερ, «Θεσσαλονίκη, Πόλη των Φαντασμάτων», εμπνεύσεως της ομάδας που βρίσκεται στο γραφείο Ανδρουλάκη με διευθυντή τον Δημήτρη Σαρηγιάννη.

Συνάντησα σήμερα τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη και συζητήσαμε για τα προβλήματα της πόλης και τις προγραμματικές του προτεραιότητες.

Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. pic.twitter.com/gUXwEJnVuj

Nikos Androulakis (@androulakisnick) November 26, 2023

Επειδή πιο πάνω γράψαμε για Χάρη Καστανίδη, να ξέρετε ότι οι «Παπανδρεϊκοί» δεν του το έχουν συγχωρήσει του Ανδρουλάκη ότι τον «πέταξε έξω». Μάλιστα, αυτό αποτυπώθηκε και στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και τον Δημήτρη Ρέππα.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Μία προοδευτική κυβέρνηση θα μπορέσει να πατάξει τη διαπλοκή – Η χώρα χρειάζεται κοινωνικό κράτος»

Αυγέρη: «Τι κάνουν οι υπουργοί όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!» (Video)

Ανδρουλάκης: Απρεπής η στάση του Σούνακ – Εθνικό ζήτημα η επανένωση των Γλυπτών

Keywords
Τυχαία Θέματα